Ο Κόλιν Φερθ βρήκε την δική του Μπρίτζετ Τζόουνς!

Ο Φερθ εθεάθη να σουλατσάρει με παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC

Must Read

Την… Μπρίτζετ Τζόουνς εκτός μεγάλης οθόνης φαίνεται ότι βρήκε ο Κόλιν Φερθ, ο οποίος τελευταία κυκλοφορεί συχνά με την παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC Τζοάνα Γκόσλινγκ.

Να θυμίσουμε ότι ο Μαρκ Ντάρσι, ο χαρακτήρας που υποδυόταν στις ταινίες «Μπρίτζετ Τζόουνς», ερωτεύτηκε την γκαφατζού ξανθιά, που ήταν επίσης παρουσιάστρια. Ο 60χρονος και η 49χρονη «συνελήφθησαν» να βολτάρουν μαζί με αθλητική περιβολή σε πάρκο του δυτικού Λονδίνου. Κανένας από τους δύο δεν σχολίασε τη σχέση τους, όταν ρωτήθηκαν σχετικά από δημοσιογράφους.

Η Γκόσλινγκ έρχεται στη ζωή του Φερθ μόλις έναν χρόνο μετά το τέλος του 22 ετών γάμου του με την Ιταλίδα κινηματογραφική παραγωγό Λίβια. Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έγινε τέσσερα χρόνια αφότου η τελευταία είχε ένα ειδύλλιο με έναν παιδικό της φίλο, τον Μάρκο Μπρανκάτσια, το 2016, όταν ο γάμος της με τον ηθοποιό περνούσε κρίση. Το ειδύλλιο αποκαλύφθηκε αφότου πήγε τον Μπρανκάτσια στα δικαστήρια, επειδή είχε αρχίσει να την ενοχλεί, όταν τα ξαναβρήκε με τον άνδρα της.

Ερωτικές «μπόρες»

Μετά τον χωρισμό τους η Λίβια και ο Φερθ δήλωσαν ότι θα παραμείνουν ενωμένοι για το καλό των γιων τους. Ο πρωταγωνιστής παρέμεινε στο οικογενειακό σπίτι τους, στο δυτικό Λονδίνο, ενώ η Λίβα περνάει τον περισσότερο καιρό πλέον στην Ιταλία.
Και η Γκόσλινγκ όμως είχε τις δικές τις ερωτικές «μπόρες». Ήταν παντρεμένη με τον επικοινωνιολόγο σερ Κρεγκ Ολιβερ για 18 χρόνια, έως το 2014, οπότε χώρισαν. Το πρώην ζευγάρι έχει τρεις κόρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This