Το «Γκαμπί της Βασίλισσας» του Netflix έκανε… ρουά ματ στην τηλεθέαση! (video)

Η βασική ηρωίδα, την οποία υποδύεται η Άνια Τέιλορ Τζόι, επιθυμεί να γίνει η καλύτερη παίκτρια σκάκι στον κόσμο

Must Read

Ρουά ματ έχει κάνει στην τηλεθέαση η νέα μίνι σειρά του Netflix «The Queen’s Gambit» (Το Γκαμπί της Βασίλισσας), η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε ό,τι αφορά τις σειρές περιορισμένων επεισοδίων, καθώς τις πρώτες 28 μέρες της προβολής της έχει ήδη συγκεντρώσει 62.000.000 τηλεθεατές!

Το Netflix γενικά δεν είναι υποχρεωμένο να δίνει στη δημοσιότητα τα νούμερα τηλεθέασης και κατά κανόνα το κάνει όταν αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το site Deadline, το «Τhe Queen’s Gambit» βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σε 63 χώρες και φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα σε συνολικά 92 χώρες.

«Πριν από τρία χρόνια, όταν ο Σκοτ Φρανκ μας προσέγγισε για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Γόλτερ Τέβις του 1983 που αφορούσε μια νεαρή μεγάλο ταλέντο στο σκάκι, νιώσαμε ότι ήταν μια συναρπαστική ιστορία», έγραψε σχετικά σε blog ο αντιπρόεδρος του Netflix, Πίτερ Φριντλάντερ, προσθέτοντας ωστόσο ότι «δε νομίζω ότι κανένας από εμάς θα μπορούσε να έχει προβλέψει ότι αυτή η σειρά και η απίστευτη Άνια Τέιλορ Τζόι, θα γίνονταν τα παγκόσμια φαινόμενα που είναι σήμερα».

Η Τέιλορ Τζόι υποδύεται την βασική ηρωίδα, την Μπεθ, που είναι φαινόμενο του σκακιού και θέλει να γίνει η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο, παρά τον όλο και μεγαλύτερο εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

  • Δείτε το τρέιλερ της απίθανης μίνι σειράς του Netflix:

https://youtu.be/3CKP_0KNDWs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This