Η Βανδή αφήνει πικρή γεύση στον Μαμαλάκη (video)

Χαρακτήρισε την εκπομπή της «λίγη»!

Must Read

Σκληρή κριτική στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece», που προβάλλεται στο Open, άσκησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μάλιστα ο δημοφιλής σεφ, που έχει κάνει στο παρελθόν την επιτυχημένη ταξιδιωτική, μαγειρική εκπομπή «Μπουκιά και Συχώριο», δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εκπομπή της «λίγη»!

Όταν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να σχολιάσει μέσα από τη συνέντευξή του στο «Happy Day (στον Alpha) το «My Greece» της Δέσποινας Βανδή (το οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας), είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι τακτικός τηλεθεατής αυτών των εκπομπών, γιατί δεν είμαι στο σπίτι συνήθως. Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Εγώ έχω μια συγκεκριμένη νοοτροπία, πηγαίνω σε έναν τόπο μακρινό, εξωτικό, ιστορικό, με ενδιαφέρον. Τώρα, το να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι… λίγο, να το πω έτσι» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος όταν η κουβέντα πήγε στο «MasterChef», είπε ότι δεν έχει καμία αγωνία να αρχίσει, αλλά, αν πέσει πάνω του, θα το δει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This