Συγκλονίζει η Super Kiki: H ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά και τα 2 χρόνια φυλακή (video)

«Αν δεν είχα μπει στη φυλακή δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα».

Must Read

Η Κυριακή Λιτσάκη, γνωστή και ως Super Kiki, ξεκίνησε ως «Ιnstagramer» και δηλώνει ότι είναι η «Influencer των φτωχών». Μέχρι πρότινος, την απολαμβάναμε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ως μία από τις «Σφήκες».

Παρακολουθώντας τη «Super Kiki» μέσα από τα βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσα από την εκπομπή «The 2Night Show», μπορεί να διακρίνει κανείς το χιούμορ που τη διακατέχει.

Η ίδια όμως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια, γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη ζωή με χιούμορ δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά της αλλά και σε όσων την παρακολουθούν.

Η Super Kiki βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ως καλεσμένη αυτή τη φορά, και εκμυστηρεύτηκε τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που πέρασε όταν ζούσε με τους γονείς της στη Χίο, όπου γεννήθηκε και κατοικούσε μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

«Ο μπαμπάς μου ήταν βίαιος με τη μητέρα μου και με εμένα. Θυμάμαι όλες τις βίαιες εικόνες από το σπίτι», είπε αρχικά η Super Kiki και συνέχισε λέγοντας ότι «οι επόμενες γυναίκες του πατέρα μου με ζήλευαν, εμένα και τη μάνα μου. Δεν περνούσα καθόλου καλά. Η μητέρα μου βρήκε έναν αλκοολικό σύντροφο που δεν ήταν καθόλου ευχάριστος στο σπίτι».

Αναφορικά με το bullying, η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει στιγμές λεκτικής βίας και διηγήθηκε ένα περιστατικό στην εκπομπή.

«Κάποια φορά μία συμμαθήτριά μου είπε τη μητέρα μου “βίζιτα” επειδή δούλευε σε μπαρ. Για να το θυμάμαι ακόμα ήταν bullying».

Η ενδοοικογενειακή βία που βίωσε την οδήγησαν σε πιο δύσβατα μονοπάτια και στην ηλικία των 13 ετών δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά.

 «Στην αρχή είχε πλάκα. Μετά δεν είχε και τόσο. Όταν σταμάτησα να μαστουρώνω με χασίς άρχισα τα χάπια, μετά ήρθε η κοκαΐνη, πολύ lsd. Είχα μία σχέση που μαζί μπλέξαμε και τα κάναμε όλα. Στο τέλος μπήκε και η ηρωίνη».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να την οδηγήσει σε μία συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Χίο, τους λεγόμενους Locos. Η ανάμειξη της σε αυτήν την ομάδα ήταν και ο λόγος που μπήκε στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Ωστόσο η ίδια θεωρεί την καταδίκη της σωτήρια αφού, όπως ομολογεί στον παρουσιαστή της εκπομπής, «αν δεν είχα μπει στη φυλακή δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This