Η Τζένη… αποκαλύπτεται στην Πάτμο!

Must Read

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι αυτό το καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκε την αγαπημένη της Πάτμο για τις διακοπές της.

Από εκεί είναι και η φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: σε αυτήν τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο, φορώντας λευκά και με την πλάτη γυρισμένη στο φακό, ενώ στη λεζάντα γράφει: #light #my home (φως – το σπίτι μου), συγκεντρώνοντας, βέβαια, αμέτρητα likes.

Η Τζένη Μπαλατσινού εδώ και αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, λατρεύει να επισκέπτεται την Πάτμο, το νησί που την συναρπάζει.

Εκεί, άλλωστε, διατηρεί το σπίτι των ονείρων της: ένα παλιό αρχοντικό, διακοσμημένο σύμφωνα με το καλόγουστο προσωπικό της στιλ, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ξεκουράζεται μαζί με τα τρία παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο, απολαμβάνοντας την ανεμελιά, τη γαλήνη και τα γαλανά νερά του τόπου.

Στην Πάτμο, μάλιστα, έζησε και την αρχή του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, τον τωρινό σύζυγό της, με τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, που είχαν κυκλοφορήσει κατά την εκεί διαμονή τους, να σηματοδοτούν την αρχή της κοινής τους πορείας, που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους πριν από λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This