Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας. Για να μη χάσετε αυτά που έχετε, κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμβιβαστείτε με άτομα που εκτιμάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας. Εάν δεν είστε έτοιμοι ακόμα να πείτε την αλήθεια, προσπαθήστε να ελιχθείτε. Να είστε έτοιμοι για κάθε αντίδραση, αφού είστε αποφασισμένοι να πείτε τη γνώμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλάβετε τα ηνία στα εργασιακά σας θέματα για να μη σας εκμεταλλευτούν. Πείτε «όχι» σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που θα βασίζονται σε εκτιμήσεις άλλων. Οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά χρειάζεται και η καλή δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περισσότερες πόρτες θα είναι κλειστές, γι’ αυτό αποφύγετε να ζητήσετε χάρες. Εκτονώστε την ένταση που κρύβετε μέσα σας κάνοντας ένα σπορ και όχι καβγαδίζοντας. Πάρτε ό,τι σας ανήκει από τα αναπάντεχα κέρδη που θα σας έρθουν και τίποτα παραπάνω.

ΛΕΩΝ: Σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σύντομα λύσεις. Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να ορίσετε με ακρίβεια τι είναι. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και, αφού έχετε βάλει σκοπό να καταπλήξετε τους πάντες, με μικρές «πινελιές» θα τα καταφέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις θα σας φτιάξουν το κέφι. Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήνοντας τον εαυτό σας εκτεθειμένο θα πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Ξέρετε καλά πως αν θέλετε να πετύχετε κάτι, θα το καταφέρετε, αρκεί να το πιστεύετε. Μη νιώθετε ότι όλα τείνουν σε προβλήματα, γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν τα οικεία σας άτομα, γιατί οι ανάγκες σας είναι απαραίτητο να καλυφθούν. Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε από το να περιμένετε σε θέση αναμονής. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας οδηγήσουν στη δική σας εξέλιξη. Εντοπίστε τις ελλείψεις σας και βάλτε σε μια τάξη τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση, ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε. Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα. Ακόμα και αν έχετε σαν θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This