Ο Κούγιας μετά τον μονόλογο, ειρωνεύτηκε τη Σκορδά και το έβαλε στα πόδια (video)

Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη τα «γυρίζει» και δεν δέχεται ερωτήσεις

Must Read

Η σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη το βράδυ της Κυριακής  για παράνομη οπλοκατοχή και μικροποσότητα κοκαΐνης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», πέτυχε τον δικηγόρο του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια έξω από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο θέλοντας να αποσπάσει σχετικές πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Ο Νότης Σφακιανάκης μοίραζε αυτόγραφα στο Α.Τ. το βράδυ της σύλληψης (video)

Δυστυχώς όμως η επικοινωνία του γνωστού ποινικολόγου με την παρουσιάστρια της εκπομπής, πήρε άσχημη τροπή, με τον Αλέξη Κούγια να αρνείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που ήθελε να του θέσει η Φαίη Σκορδά.

«Με συνεννόηση που είχαν πριν από λίγο με τους αρμοδίους υπαλλήλους της εισαγγελίας Αθηνών διαπιστώσαμε από κοινού ότι η υπόθεση δεν μπορεί να δικαστεί σήμερα καθώς δεν περιλαμβάνεται στις υποθέσεις που σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση επιτρέπεται να εκδικαστούν οπότε ουσιαστικά ανεβλήθη αορίστως και πιθανολογώ ότι θα γίνει μετά τον Μάριο του 2021.

Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών όχι ακριβώς αυτών που τον συνέλαβαν γιατί για έναν εξ αυτών φαίνεται σαν να γνώριζε κάτι και στοχευμένα προσπάθησε να εξευτελίσει τον κύριο Σφακιανάκη. Εκείνο που με έχει σοκάρει είναι η διαπόμπευση του κ. Σφακιανάκη.

Αυτή η συμπεριφορά όπως και η συμπεριφορά ενός κυρίου που περιφέρεται στα κανάλια ως συνδικαλιστής. Δεν ξέρω αν έχει υπηρετήσει σαν αστυνομικός πουθενά γιατί εγώ τον βλέπω να συναντάται διαρκώς σε διάφορα μέρη με δικηγόρους που δεν έχουν καν άδεια και να διατυμπανίζει γεγονότα που μόνο αυτός που γνωρίζει τη δικογραφία μπορεί να γνωρίζει είναι παράνομη συμπεριφορά. Εγώ θα συστήσω στον κ. Σφακιανάκη να μηνύσουμε τον συγκεκριμένο αξιωματικό» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας για την επ’ αόριστον αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, κατηγορώντας τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά και τον Σταύρο Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ελληνικής αστυνομίας, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον πελάτη του.

Αφού είπε όσα ήθελε να πει ο Αλέξης Κούγιας, στην προσπάθειά της η οικοδέσποινα της εκπομπής να αποσπάσει περεταίρω πληροφορίες για την υπόθεση, εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της λέγοντας της με απαξιωτικό τρόπο: «ακούστε με γιατί θα φύγω έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω».

«Με απειλείτε ότι θα φύγετε επειδή θέλω να κάνω μία ερώτηση;» απάντησε εκείνη.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε λέγοντας «Νομίζω ότι η κυρία Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει επίδειξη εξυπνάδας» αφήνοντας άναυδη την παρουσιάστρια του Πρωινού. Φανερά εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά, με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια, έκανε πάσα διαφημίσεις, πρωτίστως όμως δήλωσε πως θα τον καλέσει προσωπικά η ίδια στο κινητό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This