Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει αν θα γίνει πάλι μπαμπάς (video)

Άκρως αινιγματικός ο τραγουδιστής.

Must Read

Ο Πέτρος Ίμβριος ξεκίνησε από την ηλικία των 12 ετών ξεκίνησε να μαθαίνει ακορντεόν, ενώ από τα 15 του είχε ιδρύσει το συγκρότημα «Γαλήνη» στο οποίο έπαιζε Keyboards και τραγουδούσε.

Στα 18 του τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης δίνει εξετάσεις και περνάει στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής, ενώ παράλληλα φοιτεί στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για την μουσική τον κέρδισε και ξεκίνησε ν ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά.

Το 1998 δημοσιεύτηκε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «Αλίμονο».

Πολλοί κάνουν λόγο πως το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Όταν σε ρωτήσανε» είναι ολόιδιο με το τραγούδι του Πέτρου Ίμβριου «Αλίμονο».

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραδέχτηκε πως όντως μοιάζουν κατά πολύ αυτά τα δύο τραγούδια λέγοντας πως «η αλήθεια είναι ότι είναι 99% ίδιο» σχολίασε και το θέμα έχει λυθεί αφού όπως είπε μίλησαν οι συνθέτες μεταξύ τους και στο νέο τραγούδι του Ρέμου θα συμπεριληφθεί το όνομα του Κωνσταντίνου Παντζή που έγραψε το «Αλίμονο».

Ο γοητευτικός τραγουδιστής έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές. Το 1998 δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Ναταλία Γερμανού. Παρόλο που ο γάμος τους διήρκησε μόνο πέντε χρόνια, οι δυο τους διατηρούν ακόμη άψογες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε Έλενα Ζαφειροπούλου με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Πέτρος Ίμβριος διατηρεί σχέση με τη γοητευτική Συράν Λελούδα. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή, δεν απέκλεισε να βάλει και «τρίτο στεφάνι».

«Τώρα δε μπορούμε να παντρευτούμε με εννιά άτομα. Τα έχουμε αφήσει λίγο στην άκρη αυτά εν μέσω καραντίνας. Θα δούμε, μπορεί να το πετύχουμε, μπορεί και να μην το πετύχουμε».

Στην ερώτηση αν θα ξαναγινόταν μπαμπάς ο ίδιος δεν το απέκλεισε απαντώντας αινιγματικά.

«Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This