Τετάρτη 28/7/2021

Ο ντροπαλός Γιώργος Κακοσαίος δεν θέλει να τον ακολουθεί ο τίτλος «γιος του Γιάννη Πλούταρχου» (video)

Ο 20χρονος γιος του διάσημου λαϊκού τραγουδιστή κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα

Ο Γιώργος Κακοσαίος, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου και ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική.

Αν και σπουδάζει σε δραματική σχολή, ο ντροπαλός Γιώργος βρήκε την κλήση του στο τραγούδι και την μουσική ωστόσο όπως ανέφερε στο «Πρωινό» δεν θέλει να τον ακολουθεί ο τίτλος ότι είναι γιος του… πατέρα του: «Ο “γιος του Γιάννη Πλούταρχου” δεν είναι ένας τίτλος που θέλω να με ακολουθεί».

533276

«Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα»

Ο γοητευτικός νέος παραδέχτηκε ότι στόχος του είναι να ασχοληθεί στο μέλλον και με την υποκριτική: «Θέλω να ασχοληθώ και με την υποκριτική. Τραγουδάω από τότε που με θυμάμαι, κυρίως τα τραγούδια του μπαμπά. Θυμάμαι κάθε δίσκο ξεχωριστά. Ακούγαμε τα τραγούδια του στο σπίτι πριν τα βγάλει. Όταν άκουσα το “Στο φωνάζω” κατάλαβα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Δεν το είπα με άνεση γιατί είχα δεύτερες σκέψεις επειδή έκανα πρωταθλητισμό στο ποδόσφαιρο. Με κέρδισε η μουσική. Είχα κάνει πολλές θυσίες για το ποδόσφαιρο. Η μάνα μου έπεσε στα πατώματα όταν της το είπα. Γιατί ήμασταν παντού μαζί» δήλωσε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ