Εβελίνα Παπαντωνίου: Σπάνια εμφάνιση για την πρώην «αμαζόνα» της πασαρέλας

Must Read

Η εστεμμένη Σταρ Ελλάς Εβελίνα Παπαντωνίου, κατέκτησε γρήγορα τον χώρο της ομορφιάς και τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Υφήλιος 2001.

Το μοντέλο που έχτισε μια λαμπρή καριέρα και εκπλήρωσε το όνειρο του, κάνοντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Κάπως έτσι, αποσύρθηκε από τις πασαρέλες και τα φώτα της δημοσιότητας το 2009.

Ενθουσιασμένη με τον ρόλο της μητέρας, η Εβελίνα Παπαντωνίου, απολαμβάνει την ηρεμία και την καθημερινότητα, χωρίς να ξεχνάει όμως να φροντίζει και να περιποιείται το εντυπωσιακό κορμί της.

Ο φακός την απαθανάτισε να γυμνάζεται στο Ζάππειο με αθλητικό σύνολο σε total black.  Η Εβελίνα Παπούλια «πάγωσε» τον χρόνο και εντυπωσιάζει στα 41 της χρόνια.

NDP
NDP
NDP
NDP

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This