Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς για την ανάρτηση του γιου του: «Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;» (video)

«Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.»

Την επιθυμία να  ανοίξει το εμπορικό κέντρο Harrods εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να «δικάζουν» τον κορυφαίο τενίστα με την άστοχη ανάρτησή του καθώς φάνηκε να μην έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης στην χώρα μας, δεδομένου ότι παλεύει ακόμη να ορθοποδήσει από την οικονομική κρίση, την οποία επιδείνωσε περισσότερο η πανδημία.

«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα Harrods στην Ελλάδα. Έφτασε η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του διεθνούς φήμης τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, καλέστηκε να τοποθετηθεί για την ανάρτηση του γιου του μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» λέγοντας πως:

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση. Μπορεί κάποιοι να σχολίασαν περίεργα αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο θα επισκέπτονταν ένα τέτοιο πολυκατάστημα.

Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Ο Στέφανος, ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες.

Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι και η Ελλάδα πρέπει να έχει κάτι αντίστοιχο, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.

Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί”, έχει δώσει χρήματα χωρίς να το ανακοινώσει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ