Ο Απόστολος Τσιτσιπάς για την ανάρτηση του γιου του: «Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;» (video)

«Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.»

Must Read

Την επιθυμία να  ανοίξει το εμπορικό κέντρο Harrods εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να «δικάζουν» τον κορυφαίο τενίστα με την άστοχη ανάρτησή του καθώς φάνηκε να μην έχει καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης στην χώρα μας, δεδομένου ότι παλεύει ακόμη να ορθοποδήσει από την οικονομική κρίση, την οποία επιδείνωσε περισσότερο η πανδημία.

«Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα Harrods στην Ελλάδα. Έφτασε η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του διεθνούς φήμης τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, καλέστηκε να τοποθετηθεί για την ανάρτηση του γιου του μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» λέγοντας πως:

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση. Μπορεί κάποιοι να σχολίασαν περίεργα αλλά νομίζω ότι και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο θα επισκέπτονταν ένα τέτοιο πολυκατάστημα.

Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Ο Στέφανος, ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες.

Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι και η Ελλάδα πρέπει να έχει κάτι αντίστοιχο, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους.

Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί”, έχει δώσει χρήματα χωρίς να το ανακοινώσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This