Η Φιλίτσα Καλογεράκου αποκαλύπτει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν (video)

«Αφήστε το να ξεχαστεί γιατί θέλω να κάνω κι άλλους ρόλους στην τηλεόραση» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για την σειρά «Μαρία η άσχημη».

Must Read

Ενώ έκανε το Το 2005, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη κωμική σειρά του Ant1 «Θα Βρεις Το Δάσκαλό Σου», εκείνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά, «Μαρία η άσχημη» όπου υποδυόταν την «κακιά» Μαρκέλλα.

Ο λόγος για την Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία πριν λίγους μήνες είχε αναφερθεί στην επαγγελματική της πορεία εκφράζοντας το παράπονό της διότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή «Kαλοκαίρι not», «τα τελευταία χρόνια ακούγονται πάρα πολύ άσχημα λόγια, λόγια με κακεντρέχεια, για το όνομα μου στη δουλειά μου. Αυτά τα λόγια μού έχουν στερήσει και δουλειές στο παρελθόν. Κάποτε αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ αρνητικά γιατί υπήρχε και το βιοποριστικό κομμάτι. Επειδή, όμως, πια δεν είμαστε παιδιά, το έχω αφήσει πίσω μου, κοιτάζω τη δουλειά μου και κοιτάω μόνο μπροστά» αναφέροντας ότι «μου έχει λείψει, ναι, η τηλεόραση και θα ήθελα να ξανακάνω κάποια στιγμή».

Σήμερα η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και μίλησε για ακόμη μία δυσκολία που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά της. καθώς έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση προκειμένου να της δώσουν έναν ρόλο.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και στα ίσια κιόλας. Δηλαδή, ότι αν δεν… δεν! Αν ήθελα, λέω, να βρω δουλειά έτσι με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού, θα έκανα ένα διαφορετικό επάγγελμα, και απλά σηκώθηκα κι έφυγα. Ναι, έχασα και τη δουλειά. Ήταν σημαντική δουλειά για μένα, αλλά δεν το μετανιώνω», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όταν δε, ρωτήθηκε  για τη σειρά «Μαρία η άσχημη» δήλωσε: «Όχι, όχι… Φτάνει, φτάνει, φτάνει… Έχουν περάσει 12 χρόνια. Ότι είχα να πω για τη “Μαρία την άσχημη”, το έχω πει. Αφήστε το να ξεχαστεί γιατί θέλω να κάνω κι άλλους ρόλους στην τηλεόραση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This