Ο Νίκος Ξανθόπουλος μπήκε στο στόχαστρο συμμορίας Ρομά

Απειλούν το «παιδί του λαού»

Must Read

Στο στόχαστρο συμμορίας Ρομά που θέλησε να τον εκδικηθεί για τη βοήθεια που προσέφερε στην περιοχή του βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος. Επειδή παραχώρησε χώρο για να στηθεί ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που είχε λεηλατηθεί επανειλημμένα βίωσε τα… αντίποινα, καθώς βρήκε το αυτοκίνητό του αναποδογυρισμένο!

Ο παλαίμαχος πρωταγωνιστής είχε αγανακτήσει από τις αλλεπάλληλες κλοπές χαλκού από τον μετασχηματιστή, καθώς είχαν ως συνέπεια η περιοχή της Παιανίας, όπου κατοικεί, να μένει χωρίς ρεύμα ακόμη και για δύο 24ωρα. Μάλιστα, το σπίτι του βρισκόταν σχεδόν δίπλα στον μετασχηματιστή. Για να βάλει τέλος στις κλοπές, ο Νίκος Ξανθόπουλος αποφάσισε να παραχωρήσει ένα κομμάτι από τον περιφραγμένο κήπο του για να στηθεί εκ νέου ο μετασχηματιστής.

Το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο του παλαίμαχου πρωταγωνιστή

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε καθόλου στη συμμορία Ρομά που λυμαίνεται τον χαλκό και αποφάσισε να τον… τιμωρήσει! Έτσι, αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του, που βρισκόταν έξω από τη μάντρα στο κτήμα με τις ελιές, και το έστησε στις δύο πλαϊνές ρόδες! Μάλιστα, οι Ρομά ξήλωσαν και τον καταλύτη, τον οποίο πήραν μαζί τους! Ο ηθοποιός έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας το θέαμα και ειδοποίησε την Αστυνομία, που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Οι κλοπές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων, αλλά και της ΔΕΗ. Μέλη της συμμορίας σκαρφαλώνουν στις κολόνες, δένουν με συρματόσχοινο το κουβούκλιο και το κατεδαφίζουν τραβώντας το με αγροτικό φορτηγάκι, ώσπου να πέσει. Έπειτα, οι Ρομά φορτώνουν στην καρότσα τον χαλκό και εξαφανίζονται μέσω της Αττικής Οδού, που απέχει λίγα μέτρα. Η πώληση του χαλκού τούς αποφέρει μόλις 300 ευρώ, αλλά η ζημιά που προκαλούν είναι μεγάλη, αφού το κόστος ενός μετασχηματιστή υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This