O Βαλάντης για την πρώην σύντροφό του: «Είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που αν μπορούσα θα το έσβηνα» (video)

«Παίζει πάρα πολύ υποκρισία» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Must Read

Ο Βαλάντης, ξεκίνησε το μουσικό του ντεμπούτο την δεκαετία του 1990. Έτσι, το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία. Τα τραγούδια που περιέχει είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και γίνονται μεγάλα σουξέ. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του  έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία που πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό» και μίλησε για την δεύτερη ενασχόλησή του η οποία πραγματεύεται με τα αδιάβροχα, ένα από τα οποία φορούσε ο ίδιος στην εκπομπή.

«Όταν ξεκίνησε η πανδημία είχα πει ότι δεν πρέπει να βγούμε έξω απροφύλακτοι γιατί θα θερίσει η αρρώστια. Έλεγα ότι δεν μπορείς να προστατευτείς με μία μάσκα. Ψάχνοντας να προστατέψω τον άνθρωπο και τα ρούχα του από τον ιό ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το αδιάβροχο. Το κάνω παράλληλα με το τραγούδι» εξήγησε.

Επίσης αναφέρθηκε και στις ενδεχόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις λέγοντας πως «δεν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Αυτή τη στιγμή νιώθω λίγο αντισυστημικός».

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση όμως ήταν τα αιχμηρά λόγια που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στην πρώην σχέση του.

«Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό με άνθρωπο. Είναι ένα κεφάλαιο 3,5 χρόνων που αν μπορούσα θα ήθελα να διαγραφεί τελείως από το μυαλό μου. Αν μου ζητούσαν να έσβηνα κάτι και μπορούσα θα ήταν να σβήσω 3,5 χρόνια ζωής. Δεν πέρασα γενικώς καλά. Οι άνθρωποι ξεκινάνε αλλιώς, παίζει πάρα πολύ υποκρισία».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να ταιριάζουν τα χνώτα σου πολύ σε μια σχέση. Όταν ξεκινάει μία σχέση έχεις κοινά όνειρα. Αν στην πορεία αλλάξει το όνειρο ο ένας ή θέλει να γίνει το δικό του, υπάρχουν τριβές που χαλάνε τη σχέση. Για παράδειγμα εγώ ασχολούμαι με το εμπόριο. Αν έχουμε πει ότι θα το κάνουμε κι εσύ ξαφνικά θες παιδί και εγώ έχω ανοιχτεί και μου λες ότι φεύγεις από τη μέση και δεν μπορείς να είσαι μαζί μου, μένω ξεκρέμαστος. Όταν λες ότι δεν θέλω παιδί ποτέ και ξαφνικά έρχεται ένα παιδί και αποφασίζεις να το κρατήσεις….»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This