Big Brother: Ο Δημήτρης Πυργίδης «ξεβρακώθηκε» μπροστά στην Άννα Μαρία (video)

Ήθελε να της αποδείξει ότι δεν έχει μικρό... μόριο!

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε για άλλη μία φορά να υπάρχουν κόντρες και ίντριγκες ανάμεσα στους παίκτες. Λίγο πριν φτάσουν στον τελικό και με τα νεύρα, λόγω του εγκλεισμού, να έχουν φτάσει στο κόκκινο, οι εφτά παίκτες που έχουν απομείνει, δεν σταματούν να «πετάνε τα μαχαίρια» ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, υπήρχαν και στιγμές άπειρου κάλλους. Είναι γνωστό πως η σχέση της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Πυργίδη είναι του ύψους και του βάθους. Από τη μία μπορεί να βρίζονται και από την άλλη να κάνουν πλάκες σαν μικρά παιδιά. Η δεύτερη περίπτωση συνέβη χθες.

Η Άννα Μαρία θέλοντας να κάνει πλάκα στον συμπαίκτη της, έγραψε με eyeliner στο μαγιό του «έχω μικρό π@λάκι». Απ’ ότι φαίνεται όμως αυτό δεν άρεσε στον Θεσσαλονικιό παίκτη και για να της αποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, «ξεβρακώθηκε» μπροστά στην εκρηκτική Κρητικιά, προκαλώντας… χάος, με την Άννα Μαρία να αρχίζει να ουρλιάζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This