«Κορωνοσυναυλία» Γαρμπή και Σχοινά σε live streaming! (video)

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες φέρνουν τη μουσική στα σπίτια των θαυμαστών τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε μία live streaming βραδιά, που θα μεταδοθεί σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 21.00 (ώρα Ελλάδας).

https://www.instagram.com/p/CItDUtWAqbF/

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας και του lockdown, φέρνουν τη μουσική στα σπίτια των θαυμαστών τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, παρουσιάζοντας αντί ηλεκτρονικού εισιτηρίου ένα δίωρο performance με solo ερμηνείες και ντουέτα, live από τον χώρο του Estate, όπου είχαν συμφωνήσει να εμφανίζονται φέτος – αν ήταν ανοιχτή η νυχτερινή διασκέδαση.

«Εκρηκτικό» δίδυμο στη σκηνή και τη ζωή, η Καίτη και ο Διονύσης επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους για όσους προμηθευτούν VIP εισιτήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This