O Χρήστος Βαρουξής για τον Δημήτρη Πυργίδη: «Με απογοήτευσαν κάποια πράγματα που είδα» (video)

Όσα είπε για τους συμπαίκτες του...

Must Read

O Χρήστος Βαρουξής είναι ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν στο live της Παρασκευής από το σπίτι του Big Brother.

Λίγο μετά την αποχώρησή του θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους μέσω Instastory.

Δύο μέρες έχουν περάσει από την ημέρα της αποχώρησής του και ο πρώην παίκτης του reality εγκλεισμού, πρόλαβε και είδε κάποια παλαιότερα στιγμιότυπα, τα οποία απ’ ότι φαίνεται του άλλαξαν την γνώμη που είχε για μερικούς συμπαίκτες του.

Ο Χρήστος Βαρουξής βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μίλησε για τους συμπαίκτες του όπως είναι ο Δημήτρης Πυργίδης με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά μετά την αποχώρηση του αδερφού του αλλά και του αντιδημάρχου, Χρήστου Μακρίδη.

«Είχαμε την ίδια τρέλα και με έκανε να βρω το χαμόγελό μου αν και στο τέλος, όταν βγήκα έξω με απογοήτευσαν κάποια πράγματα που είδα. Είδα κάποια βιντεάκια με τον Χρήστο Μακρίδη που με θάβανε. Ο Δημήτρης είναι πολύ καλό παιδί αλλά πάει όπου πάει ο άνεμος. Δεν μου άρεσε το σκηνικό που είχε γίνει στο δωμάτιο με τον Γρηγόρη που με έδωσε. Φερόταν διπλωματικά για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν» είπε για τον «κολλητό» του.

Αναφορικά με το «φλερτ» που υπήρχε με την Ραΐσα ο ίδιος ανέφερε πως «ήταν μια κοπέλα κοντά στην ηλικία μου, είχα μια οικειότητα, υπήρξε ωραίος χαβαλές αλλά έβλεπα ότι κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφευγαν. Βοηθούσε κι ο Big Brother που την καλούσε συνέχεια μέσα και φαινόταν λες και έχω σχέση. Και είπα μέχρι εδώ γιατί δεν το ένιωθα. Μου έλεγε “πάρε με αγκαλιά” και προσπαθούσα να το αποφύγω, δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση».

Όσον αφορά την απομάκρυνσή του από την Άννα Μαρία, ο Χρήστος φαίνεται πως το έχει μετανιώσει.

«Στεναχωρήθηκα για κάποια πράγματα που είδα όταν βγήκα, πραγματικά με στήριξε και με είχε αγαπήσει, ό,τι ήταν να μου πει το έλεγε μπροστά μου. Το κλάμα της ήταν αληθινό όταν έφυγε. Το λέω κι ανατριχιάζω».

Επίσης αναφέρθηκε και στους δύο παίκτες που που έφθασαν μέχρι τον τελικό, τον Γρηγόρη και τον Ζακ λέγοντας πως «έμειναν από πίσω από όλους και το εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Από πίσω είδα ότι ο Γρηγόρης έθαβε ακόμα και την παρέα του», ενώ για τον Ζακ είπε πως «θα ήταν πολύ καλός στο Survivor».

Για την Σοφία και τον Δημήτρη Κεχαγιά εξακολουθεί να έχει αρνητική άποψη αφού, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν έχει ξαναδεί τέτοιον άσχημο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά δεν τους κρατάει κακία.

Τέλος για τον Θέμη δήλωσε πως ήταν διπρόσωπος και πως ήταν λάθος του που άλλαξε την στάση του το τελευταίο διάστημα, όμως θεωρεί ότι είπε αλήθειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This