Το κούρεμα που έκανε την Τζένη Μπότση να αισθανθεί δέκα χρόνια νεότερη

To «καρέ της ανανέωσης»

Must Read

Το lockdown έχει καθιερώσει μια νέα καθημερινότητα στο σπίτι με πιτζάμες και φόρμες, χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση. Το άνοιγμα των κομμωτηρίων ωστόσο, βοήθησε την ψυχολογία όσων ζήτησαν μια μικρή ανανέωση μέσα στη μουντή ατμόσφαιρα της πανδημίας.

Μεταξύ αυτών και η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Μπότση η οποία έσπευσε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και τόνωσε την αυτοπεποίθησή της με ένα κοντό καρέ. Η ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της μητέρας, τόλμησε όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Instagram να κουρέψει τα μακριά μαλλιά της, κάτι που την έκανε να αισθάνεται 10 χρόνια νεότερη:

«Κι όμως το έκανα! Το τόλμησα χωρίς να υπάρχει κάποιος ρόλος να μου το επιβάλλει . Το έκανα για εμένα!! Στις δύσκολες -περίεργες -μοναχικές κλπ κλπ.. ώρες που περνάμε , ας κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας! @panoskallitsis ευχαριστώ για αυτή την αλλαγή! Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!! Και ….θα πω: 10 χρόνια νεότερη αισθάνομαι!- και δεν θέλω σχόλια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This