Όταν η Άννα Μαρία χόρευε με το μπικίνι της στα πιο κοσμικά μπαρ της Μυκόνου (video)

Το μήνυμα που έστειλε στο Mykonos Live Tv για να την απαθανατίσει.

Must Read

H Άννα Μαρία θεωρείται το μεγαλύτερο φαβορί αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Big Brother, καθώς με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα που διεκδικεί τα 100.000 ευρώ.

Τι έκανε όμως η κρητικιά δικηγόρος πριν μπει στο reality εγκλεισμού (εκτός από το να παίρνει μέρος σε τηλεπαιχνίδια);

https://www.youtube.com/watch?v=zUAPOg6JEYw

https://www.youtube.com/watch?v=gm-_cNPfv2Q

To Mykonos Live TV, έχει αποκλειστικά πλάνα από την 36χρονη παίκτρια του Big Brother να λικνίζεται πάνω στα τραπέζια των πιο κοσμικών μπαρ της Μυκόνου.

Στο βίντεο φαίνεται η Άννα Μαρία να ξεσαλώνει στο νησί των ανέμων το 2018 και ευδιάθετη να χορεύει, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, σαν να μην υπάρχει αύριο.

Η ίδια κατέγραφε τις ξέφρενες στιγμές της με το κινητό της, αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό αφού έστειλε μήνυμα στο κανάλι αναρωτώμενη που ήταν να την απαθανατίσει την ώρα που εκείνη χόρευε στο Kuzina, στο Tropicana και στο Nammos!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This