Ο Διονύσης Σχοινάς για την ληστεία που το τρομοκράτησε: «Ακόμη δεν έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί» (video)

«Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει.»

Must Read

Ο Διονύσης Σχοινάς πριν λίγους μήνες είχε αναφερθεί στις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε μέσα στο ίδιο του το σπίτι μαζί με την οικογένειά του, όταν κουκουλοφόροι κακοποιοί ήθελαν να τους κλέψουν υπό την απειλή όπλων.

Το τρομακτικό περιστατικό είναι ακόμη χαραγμένο στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή, γεγονός που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Ο σύζυγος της Καίτης Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σκηνές τρόμου που βίωσε αλλά και το πως έχει αλλάξει η ψυχολογία του από εκείνη την ημέρα

«Άλλαξε η ψυχολογία μου μετά το συμβάν. Ίδιες κινήσεις, ίδια καθημερινότητα έχουμε. Ακόμη δεν έχω έχω κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει» και συνέχισε λέγοντας πως «κάνουμε βιοσυντονισμό. Είναι μία μέθοδος που σε βοηθά να συντονίσεις πράγματα μέσα σου. Με έχει βοηθήσει, έχει φύγει πολύς πόνος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This