Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η «προσγειωμένη» αντιμετώπιση των διλημμάτων θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κρατήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση, ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, ωστόσο δεν θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μην τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Προγραμματίστε ένα κοντινό ταξίδι, που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάντε κάτι άλλο πρώτα: ξεκουραστείτε. Σταματήστε να είστε εγωιστές, ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούργια γνωριμία θα τονώσει σημαντικά το ηθικό σας στον αισθηματικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα. Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις. Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, σκεφτείτε και βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές, ώστε να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Συζητήστε με έναν καλό φίλο και θα βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες αλλά με στρατηγική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This