Πέννυ Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές, η ψυχική ασθένεια της μητέρας της, οι λάθος επιλογές και ο θάνατος του αδερφού της (video)

«Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν στο λαιμό του αδελφού μου».

Must Read

Η Πέννυ Μπαλτατζή ξεκίνησε να δουλεύει στα 17 της σε ένα πιάνο-μπαρ, κάνοντας φοιτητικό πρόγραμμα 6-9 μ.μ. Έκτοτε δούλεψε στα πάντα, από πιάνο-ρέστοραν μέχρι σε μαγαζιά με λαϊκό πρόγραμμα, λέγοντας κυρίως παλιά λαϊκά, ακόμα και σε πανηγύρια.

Το 2007 μια αγγελία στην εφημερίδα «Athens Voice» έμελλε να της δώσει το πράσινο φως τόσο για τη γνωριμία της με το ευρύ κοινό, όσο και με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Αυτήν την περίοδο την απολαμβάνουμε με τις σπουδαίες ερμηνείες της στο πλευρό του Αντώνη Λουδάρου στο τραγουδιστικό show «J2US».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και προχώρησε σε μία εξομολόγηση που συγκλόνισε.

Αρχικά αναφέρθηκε στις τέσσερις αποβολές που είχε πριν καταφέρει να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

«Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Θέλω να πω στις γυναίκες που βιώνουν το ίδιο πρόβλημα, ότι πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με το σύντροφό τους. Εγώ βρήκα τοίχο μέσα μου ένιωσα σκοτάδι κάποια στιγμή.»

Στη συνέχεια η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στον παρουσιαστή της εκπομπής για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της

«Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Πρέπει να εντοπίζουμε τι συμβαίνει για να το πολεμήσουμε. Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου μεγάλωσε το πρόβλημα της μαμάς μου και δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. Είχε ψυχαναγκασμό ιδεοψυχαναγαστική υστερία. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα. Πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό και έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια “είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία” και με συγκλόνισε. Την αγαπούσε πολύ» και πρόσθεσε λέγοντας πως «Κάνω ψυχοθεραπεία, κάνω ψυχόδραμα. Κατάλαβα ότι έχω περάσει κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης».

Επίσης αναφέρθηκε και στις λάθος επιλογές στους συντρόφους της αλλά και για τον θάνατο του αδερφού της.

«Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας».

Τέλος μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και για το παιδί της με τα πιο όμορφα λόγια εκφράζοντας την επιθυμία της να κάνει κι άλλα παιδιά στο μέλλον.

«Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. Με στηρίζει. Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι πάντα εκεί. Η ήρεμη δύναμη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This