Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Δημήτρη Παπανώτα: «Το να μπλέξεις παιδιά με προβλήματα υγείας είναι βλάσφημο» (video)

«Όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας για την εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο «J2US».

Must Read

Πριν λίγες ημέρες ο Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε», ότι θα κάνει guest εμφάνιση στο «J2US» της Πέμπτη, ερμηνεύοντας μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το τραγούδι «Κοκορίκο».

Όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν με ανυπομονησία αυτό το ντουέτο και τελικά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως το τραγούδι που επέλεξαν να τραγουδήσουν δεν ήταν τυχαίο καθώς είχε πολλά «ρο» και είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει με την άρθρωσή της. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από αυτήν την ερμηνεία ήθελε να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα στους τηλεθεατές και δη σε αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

«Δεν ήταν τυχαίο το τραγούδι που διαλέξαμε. Όταν ήμουν μικρή έλεγα το “ρο” “γάμα”. Έκανα λογοθεραπείες για πολλά χρόνια. Στο τέλειο σημείο δεν έφτασε ποτέ. Όταν άρχισα τηλεόραση ήμουν αυτή που δεν έλεγε το “ρο” και υπέστη ένα bullying αρκετά έντονο μέχρι που πήγα στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά που μου είπε να κάνω την αδυναμία μου προτέρημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή την εξομολόγηση της παρουσιάστριας, ο Δημήτρης Παπανώτας τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως βλάσφημο καθώς υπάρχουν άνθρωποι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με σοβαρότερα προβλήματα υγείας.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρο” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα. Δεν μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρο”».

https://www.youtube.com/watch?v=oc_GroHhp0M&feature=emb_logo

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στην επίθεση του παρουσιαστή.

«Με θλίβει ότι το συγκεκριμένο που έγινε χθες ήταν σε ένα ψυχαγωγικό σόου, το κάναμε για να περάσουμε καλά, σε μια όμορφη βραδιά με αξιοπρέπεια. Μου έχουν έρθει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα. Μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα και μου είπαν ότι έμπλεξε σε αυτό και παιδάκια με καρκίνο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Έπειτα είδε το βίντεο με τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και σημείωσε πως «δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying, ούτε κλάφτηκα. Ήταν μια ψυχαγωγική εκπομπή που επιλέξαμε ένα τραγούδι χιουμοριστικό. Το να πεις ότι κλάφτηκα και να μπλέξεις παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας είναι βλάσφημο Δημήτρη μου κι όχι αυτό που έκανα εγώ χθες, που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό σόου. Μην ψάχνετε στο παραμικρό να βρείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This