Ανδρέας Αθανασόπουλος: «Στο GNTM πήγα για το μόντελινγκ ενώ ο Ηρακλής δεν νομίζω…» (video)

«Όταν σε όλο το παιχνίδι εκφράζεις συνεχώς ότι έχω ανάγκη τα λεφτά, τότε πάρ' τα.»

Must Read

Στον τελικό του reality μόδας είδαμε να είναι τρεις οι φιναλίστ που διεκδικούσαν τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model» για το έτος 2020, με νικητή τον Ηρακλή Τζουζίνοβ. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η Παρασκευή Κερασιώτη και την τρίτη θέση ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Ο Ανδρέας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στην νίκη του πρώην συμπαίκτη του, Ηρακλή αλλά και τον σκοπό που είχαν οι τρεις φιναλίστ μπαίνοντας μέσα στο παιχνίδι.

«Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι, μαζί με την Παρασκευή, έλεγαν πόσο ανάγκη έχουν τα λεφτά. Από αυτή την άποψη χαίρομαι που το πήρε ένας από τους δυο τους. Όταν σε όλο το παιχνίδι εκφράζεις συνεχώς ότι έχω ανάγκη τα λεφτά, τότε πάρ’ τα. Χαίρομαι. Μακάρι να το εκμεταλλευτεί σωστά.

Εγώ πήγα για το μόντελινγκ, η Παρασκευή πήγε για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής δεν νομίζω ότι πήγε για το μόντελινγκ, από όσο τον ξέρω»

https://www.youtube.com/watch?v=yTuIxyXefgo&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This