Η Άννα Μαρία για τους συμπαίκτες της: «Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου με τη συμπεριφορά τους» (video)

«Προσπάθησα να κάνω φίλους στο Big Brother αλλά με πολεμούσαν πολύ.»

Must Read

H μεγάλη νικήτρια του Big Brother, ήταν η πιο εκρηκτική ίσως παίκτρια του reality εγκλεισμού.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία η οποία λίγο μετά την νίκη της και την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, έκανε μία αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα αποφάσισε το δημόσιο προφίλ της να το κάνει ιδιωτικό.

Η Μεγάλη νικήτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι, τη νίκη της αλλά και για τον «πόλεμο» που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της, γεγονός το οποίο την είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ.

«Θέλω να χαιρετίσω την Ελλάδα μου, τον κόσμου που με ψήφισε και με στήριξε. Τα καταφέραμε. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είμαι αληθινή. Αυτό είμαι, αυτό ήμουν και δεν θέλω να αλλάξω», είπε αρχικά ενώ έμπαινε μέσα στο πλατό.

Αναφορικά με τη συμβίωση της με τους υπόλοιπους συγκατοίκους της δήλωσε πως «ήταν πολύ δύσκολα και όμορφα στο Big Brother γι’ αυτό ωραιοποίησα τις δυσκολίες ώστε να επιβιώσω. Διάβασα κάποια σχόλια που έλεγαν πως είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις μου, αλλά όποιος είναι εκτός χορού πολλά τραγούδια ξέρει. Αγάπησα πολύ το σπίτι και δέθηκα με αυτό. Εγώ ζέστανα το σπίτι, γι’ αυτό ενώ ήταν μεγάλο, το έβλεπα μικρό και γλυκό. Όλα όσα είδατε είναι αληθινά. Το παράπονό μου είναι ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να με πιστέψουν γιατί ήταν κι αυτό το έπαθλο. Δεν το έβλεπα ως χρηματικό έπαθλο, αλλά ως έπαθλο αγάπης… Αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές», ενώ πρόσθεσε «Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που με μισούν γιατί έχω λάβει μεγάλη αγάπη».

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία είπε πως «πάντα μέσα στο παιχνίδι έκανα τα παιδιά να γελάνε. Αν με κάνουν να νιώσουν όμορφα θα τους κάνω να νιώσουν όμορφα. Αν με κάνουν να νιώσω άσχημα όμως… Πήγα για να περάσω τα όμορφα μηνύματά μου και να τους μάθω πράγματα. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου με τη συμπεριφορά τους. Αλλά τους δικαιολογούσα, γιατί έλεγα παιδιά είναι».

Για την Ραμόνα συγκεκριμένα εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως νιώθει πληγωμένη.

 «Με πόνεσε πολύ αυτή η κοπέλα, γιατί της έδωσα αγάπη. Δεν είμαι μοναχική, αλλά είμαι αυστηρός άνθρωπος. Τώρα θέλω χρόνο για τον εαυτό μου».

Όσον αφορά την πολιτική η ίδια αποκάλυψε πως «μιλάω με όλον τον κόσμο και τον φροντίζω και βέβαια θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος».

Πολλοί παίκτες την κατηγορούσαν πως έπαιζε θέατρο, σχετικά με αυτό απάντησε πως «μου έλειψε η αγάπη από τους συμπαίκτες. Μιλούσα στον εαυτό μου και έλεγαν ότι τρελάθηκα. Άκουσα να λένε ότι παίζω θέατρο. Όταν κάποιος άνθρωπος λέει συνέχεια για κάποιον πως παίζει θέατρο, μάλλον το κάνει αυτός».

«Προσπάθησα να κάνω φίλους στο Big Brother αλλά με πολεμούσαν πολύ. Ποτέ δεν κάνω κάτι που δεν θέλω να μου κάνουν», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία και πρόσθεσε ότι «είμαι μια κοπέλα της παλιάς εποχής που κέρδισε το Big Brother της νέας εποχής. Θέλω να το φωνάξω γιατί με τις αξίες που πρεσβεύω ο κόσμος με κατάλαβε και μου έδωσε τη δικαίωση που χρειαζόμουν».

Αναφορικά με την σχέση που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον Δημήτρη Πυργίδη η ίδια δήλωσε πως «δεν έγινε τίποτα με τον Μπέντζι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε και γελούσα. Αυτός είχε μια τρέλα κι εγώ μια λογική τρέλα. Μια μέρα ήθελε να με κάνει στολίδι στο δέντρο. Με έκανε και γελούσα, αλλά έχω μάθει ότι έχει πει άσχημα πράγματα για εμένα».

Τέλος, στην ερώτηση τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο απάντησε: «Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους γνωστούς που ξέρω και αυτούς που δεν ξέρω και έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This