Το «ευχαριστώ» της Νατάσας Παζαΐτη σε όσους την θυμήθηκαν

H σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού δέχτηκε καταιγισμό ευχών

Must Read

Συγκίνηση για τη Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή μετά τα μηνύματα για ευχές που έλαβε με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι γνωστή για την δυναμική δράση της στη μάχη του καρκίνου του μαστού, ενώ πρόσφατα μάλιστα εκπαιδεύτηκε σε νέες τεχνικές αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή.

Η Νατάσα Παζαΐτη ευχαρίστησε από καρδιάς όσους της ευχήθηκαν και έστειλε το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι οικογένειες την περίοδο της πανδημίας, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους για τις ευχές και για τα όμορφα μηνύματα που δέχτηκα για τη γιορτή μου.Σήμερα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας ….τόσο κοντά μας παρόλη την απόσταση….και πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της οικογένειας…αξία ανεκτίμητη….και να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί με υπομονή και δύναμη θα ξεπεράσουμε κι αυτόν τον σκόπελο. Προσωπικά, εύχομαι σε όλους σας υγεία , ψυχική ηρεμία και αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας» έγραψε η Νατάσα Καραμανλή στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This