Πέμπτη 17/6/2021

Δέσποινα Βανδή: «Tο “στα ‘δωσα όλα κι έμεινα στον άσο” το συνδύασα με ένα τσακωμό με τον Ντέμη» (video)

«Αν ο Ντέμης συνεχίζει να πιστεύει το δικό του, τον αφήνω να πιστεύει το δικό του»

Θεωρείται ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνη τραγουδίστρια και εκείνος πρώην άσος των γηπέδων.

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, όταν είχε πάει ο Ντέμης με την ομάδα του να γιορτάσουν μία νίκη τους.

Οι δυο τους επισφράγισαν τον έρωτα τους το 2003 και απέκτησαν μία κόρη την Μελίνα και έναν γιο τον Γιώργο.

Μπορεί ο έρωτας τους να άνθησε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι όμως δεν άφησε να τους επηρεάσει αυτό και έχουν καταφέρει να παραμείνουν αγαπημένοι μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, όπως κάθε ζευγάρι έχουν περάσει και οι άσχημες στιγμές. Η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στο Ρυθμό και στη Ράνια Κωστάκη, εκμυστηρεύτηκε την περίοδο που είχε τσακωθεί με τον Ντέμη και του αφιέρωσε το πολύ γνωστό και πετυχημένο τραγούδι της «Στα ΄δωσα όλα»

«Ναι το στα ‘δωσα όλα το συνδύασα με ένα τσακωμό με τον Ντέμη. Έτυχε να γράφω αυτό το τραγούδι. Είχαμε μαλώσει πριν μπω στο στούντιο. Όλοι δεν αισθανόμαστε έτσι παραπονεμένοι και ότι φταίνε οι άλλοι; Στα ΄δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο¨…είπε η Δέσποινα. Αν μου πει κάτι ο Ντέμης που δεν ισχύει, υπάρχει αντίλογος αλλά αν ο άλλος συνεχίζει να πιστεύει το δικό του, τον αφήνω να πιστεύει το δικό του»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ