O Άκης Πετρετζίκης εκφράζει το παράπονό του για το φετινό Master Chef (video)

«Εγώ σε ποιο νίκησα ρε παιδιά?»

Must Read

Τον γνωρίσαμε το 2010 όταν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι MasterChef, το οποίο προβλήθηκε στο MEGA και έξι μήνες μετά αναδείχτηκε ως ο πρώτος Έλληνας Master Chef.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος από τότε που αναδείχθηκε νικητής στο εν λόγω reality μαγειρικής, είδε την καριέρα του να απογειώνεται.

Τα δικαιώματα του Master Chef ωστόσο απέκτησε από το 2017 το κανάλι STAR και από τότε κάθε χρόνο βλέπουμε να προβάλλεται στην μικρή μας οθόνη ο διαγωνισμός μαγειρικής. Οι τέσσερις νικητές των τεσσάρων κύκλων που προβλήθηκαν στο συγκεκριμένο κανάλι είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Μανώλης Σαρρής, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Λάμπρος Βακιάρος.

Στο τρέιλερ του φετινού Master Chef βλέπουμε τους τέσσερις αυτούς νικητές να απαγάγουν τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο διότι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο «Master Chef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Απ’ ότι φαίνεται ξέχασαν πως υπήρχε κι άλλος κύκλος Master Chef με νικητή τον Άκη Πτερετζίκη και ο γνωστός μάγειρας ήθελε να εκφράσει το παράπονό του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, με τα κολακευτικά σχόλια των διαδικτυακών του φίλων να πέφτουν βροχή.

«Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5…. Εγώ σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This