Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Το στιλ και η έμφυτη λεπτότητά σας βρίσκουν έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές. Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δεν χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Ομως καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή για να μην παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί, αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εάν μοιράσετε σωστά τον χρόνο σας θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο. Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Ηρεμήστε για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε. Επίσης, προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμη και μέσα από αντιξοότητες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό σας τομέα. Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά σας ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε. Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και προπαντός να μην καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ό,τι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει. Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ό,τι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα σας προκύψουν κέρδη κι έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς. Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο στα τρέχοντα θέματα δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά, αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες. Δεν θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε και στη συνέχεια χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας. Οσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλλεται να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας, ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι. Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Προχωρήστε βήμα βήμα, αποφεύγοντας να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν φταίνε μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δεν θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις. Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε, γιατί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εγκρατείς. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαΐ. Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Εντοπίστε τα προφανή λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στον σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι δεν θα συναντήσετε προβλήματα με τον σύντροφό σας, γιατί, αφού είστε ευχαριστημένοι, η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε τις μέρες που έρχονται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τον ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούργιους φίλους, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε και περισσότερη κοινωνική καταξίωση. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει. Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές, κάνοντάς την να φαίνεται στους άλλους σαν μυστήριο, ώστε, αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας, να τους γοητεύσετε.

ΙΧΘΥΣ: Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δεν θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Διατηρώντας μια καλή πορεία στον συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα. Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This