Δευτέρα 21/6/2021

Κοκκινάκης: «Oι δημοσιογράφοι είστε υπέρ του εμβολίου! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» (video)

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του πολίστα για το εμβόλιο

Ο Κώστας Κοκκινάκης τάσσεται στους celebrities που αμφισβητούν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο γνωστός πολίστας που συμμετείχε στο Survivor, μίλησε δημόσια για τον εμβολιασμό ως νέος «επιστήμων» και δήλωσε ότι σύμφωνα με την άποψή του δεν έχουν γίνει αρκετές δοκιμές. 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «live news», o Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί: «Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει» δήλωσε.

Στη συνέχεια ο πολίστας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν του εμπνέει καμία εμπιστοσύνη: «Βλέπουμε τώρα όλοι, να το κάνει ο πρωθυπουργός, να το κάνουν οι γιατροί, να κάνουν το εμβόλιο χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο. Δεν με πείθει κιόλας θέλω να μου δείξεις το μπουκαλάκι, ορίστε παιδιά το κάνω να πείσεις άλλους δέκα ανθρώπους. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση» σχολίασε.

«Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;»

Στη συνέχεια στράφηκε κατά των δημοσιογράφων τους οποίους χαρακτήρισε… φανατικούς των εμβολίων: «Δεν ξέρω αν εσείς στην τηλεόραση έχετε άλλες πληροφορίες από αυτές που έχει ο υπόλοιπος κόσμος ή αν είστε πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Βλέπω οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είστε φανατικοί υπέρ του εμβολίου. Δεν ξέρω τι ξέρετε περισσότερο. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» αναρωτήθηκε ο Κοκκινάκης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ