Κοκκινάκης: «Oι δημοσιογράφοι είστε υπέρ του εμβολίου! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» (video)

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του πολίστα για το εμβόλιο

Must Read

Ο Κώστας Κοκκινάκης τάσσεται στους celebrities που αμφισβητούν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο γνωστός πολίστας που συμμετείχε στο Survivor, μίλησε δημόσια για τον εμβολιασμό ως νέος «επιστήμων» και δήλωσε ότι σύμφωνα με την άποψή του δεν έχουν γίνει αρκετές δοκιμές. 

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «live news», o Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί: «Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει» δήλωσε.

Στη συνέχεια ο πολίστας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν του εμπνέει καμία εμπιστοσύνη: «Βλέπουμε τώρα όλοι, να το κάνει ο πρωθυπουργός, να το κάνουν οι γιατροί, να κάνουν το εμβόλιο χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο. Δεν με πείθει κιόλας θέλω να μου δείξεις το μπουκαλάκι, ορίστε παιδιά το κάνω να πείσεις άλλους δέκα ανθρώπους. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση» σχολίασε.

«Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;»

Στη συνέχεια στράφηκε κατά των δημοσιογράφων τους οποίους χαρακτήρισε… φανατικούς των εμβολίων: «Δεν ξέρω αν εσείς στην τηλεόραση έχετε άλλες πληροφορίες από αυτές που έχει ο υπόλοιπος κόσμος ή αν είστε πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Βλέπω οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είστε φανατικοί υπέρ του εμβολίου. Δεν ξέρω τι ξέρετε περισσότερο. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» αναρωτήθηκε ο Κοκκινάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This