Κυριακή 1/8/2021

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μπροστά σε αυτό που θέλω να κάνω είναι λίγα τα 100.000 ευρώ του Big Brother»

Τι είπε η νικήτρια του Big Brother για τους υπόλοιοπυς παίκτες

Μία δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία ξεκαθάρισε πως το έπαθλο που πήρε από το ριάλιτι είναι λίγο, μπροστά σε αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της.

bigbrothernikitria

Η δικηγόρος που τάραξε το σπίτι του Big Brother και βγήκε νικήτρια, μίλησε στο 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» αλλά και στο πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως είπε, αν της γινόταν μια πρόταση από ένα άλλο ριάλιτι, αυτήν τη στιγμή θα την απέρριπτε, διότι έχει ήδη περάσει τα μηνύματα που ήθελε. «Δεν πήγα για να πάρω τη δημοσιότητα προς όφελος μου. Το λέω και το έδειξα εκεί με πράξεις. Ήμουν η μοναδική που δεν κοιμήθηκε, δεν ξεκουράστηκε, έκανα τα πάντα εκεί. Ήθελα να δώσω δύναμη στον κόσμο με τη συμμετοχή μου και δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι» είπε.

anna maria psyharaki 1

«Μπροστά σε αυτό που θέλω να κάνω είναι λίγα τα 100.000 ευρώ του Big Brother»

Σε ό,τι αφορά το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε, η Άννα Μαρία δήλωσε πως μπροστά σε αυτά που θέλει να κάνει είναι πάρα πολύ λίγο, αλλά αποτελεί μια σταθερή βάση που πάνω σε αυτή έχει σκοπό να κάνω πάρα πολλά έργα για τον κόσμο. «Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους με έργα, με πράξεις» ανέφερε.

Μάλιστα, εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι. «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά. Τον Μάιο του 2014 είχα κατέβει και στις δημοτικές εκλογές. Εγώ έψαχνα αυτή την δημοσιότητα για έναν πολύ ιερό σκοπό, για να περάσω τα δικά μου μηνύματα. Το Big Brother ήταν η ευκαιρία που έψαχνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια προκειμένου να περάσω τα δικά μου μηνύματα στον κόσμο» εξήγησε και συμπλήρωσε πως ήθελε να πει στον κόσμο ότι εκείνη και η οικογένειά της έχουν περάσει δύσκολα, παρ’ όλα αυτά κατάφεραν και έμαθαν όλους τους χρυσούς κανόνες επιβίωσης. «Αυτήν την ευκαιρία έψαχνα, παρόλο που όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι εγώ δεν είμαι για ριάλιτι. Τους έλεγα ότι θα θυσιαστώ για να περάσω αυτά τα μηνύματα. “Για να ανέβεις ψηλά, πρέπει να περάσεις από την κόλαση” έλεγε ο Καζαντζάκης». ήταν τα λόγια της δικηγόρου.

«Είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και τα είχα καταλάβει όλα»

Τέλος, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα της μέσα στο σπίτι του Big Brother. «Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν άτομα πολύ χειριστικά. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Ξέρει ο κόσμος σε ποιους αναφέρομαι. Έβλεπα ότι γινόταν μια πλύση εγκεφάλου και γι’ αυτό τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Έλεγα μέσα μου, “Άννα έσυ θα αντεξεις, αυτοί δεν θα αντέξουν”. Ο Χρήστος Βαρουξής συγκεκριμένα μου έλεγε ότι είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και ότι τα είχα καταλάβει όλα» κατέληξε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ