Η Ιωάννα Τούνη απαντά στο «κράξιμο» για το ταξίδι της στο Ντουμπάι (video)

Η Θεσσαλονικιά influencer περιγράφει πόσο «απλό» ήταν να ταξιδέψει

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη «ζήλεψε» τα στιγμιότυπα και τα βίντεο της ξέφρενης διασκέδασης των Ελλήνων celebrities και ταξίδεψε στο Ντουμπάι πριν καλά καλά προλάβει να καταλαγιάσει ο σάλος και οι αντιδράσεις που ξέσπασαν στα social media.

Τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε αυστηρό lockdown για δύο συνεχόμενους μήνες, οι επώνυμοι και όσοι φυσικά έχουν την άνεση να ταξιδέψουν, βρέθηκαν στο «ελεύθερο» Ντουμπάι για να διασκεδάσουν χωρίς περιοριστικά μέτρα.

Η Ιωάννα Τούνη η οποία έλαβε πολλά αρνητικά μηνύματα για το ταξίδι της και απορίες για το τι κωδικό έστειλε να φτάσει στο αεροδρόμιο και πώς ταξίδεψε εν μέσω πανδημίας, αποφάσισε να απαντήσει στους ακόλουθούς της:

«Επειδή στέλνετε άπειρα μηνύματα τι έκανες και πώς πήγες… Δεν έχουμε κάποιο κονέ με την Πρεσβεία εδώ πέρα. Απλά πηγαίνεις σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, σου κάνουν τα χαρτιά οι άνθρωποι, σε βοηθάνε, κάνεις Covid τεστ και εφόσον είσαι αρνητική, μπορείς να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχουν lockdown!» δήλωσε στο Instagram της η Θεσσαλονικιά influencer και επιχειρηματίας.

Μπορεί το τοπίο να φαίνεται θολό με τα ταξίδια των celebrities στο Ντουμπάι, από το οποίο μάλιστα επέστρεψαν μετά τις γιορτές 4 θετικά κρούσματα σε μια μέρα, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς είναι το να είναι κανείς διάσημος, δεν σημαίνει ότι είναι και πρότυπο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This