Kάτια Ταραμπάνκο: «Aγριόγατα» στα αγωνίσματα του reality, «γατούλα» στις σχέσεις της

H Kάτια Ταραμπάνκο στον στίβο του έρωτα!

Must Read

Θα είναι, άραγε, η Κάτια Ταραμπάνκο η νικήτρια στο φετινό «Survivor»; Το συγκεκριμένο ερώτημα τέθηκε από την πρεμιέρα κιόλας του νέου κύκλου του reality επιβίωσης, με τους fans της ομάδας των Διασήμων να υμνούν στα social media τις αγωνιστικές της επιδόσεις γράφοντας επικά σχόλια, όπως «Εντάξει… έχουμε νικήτρια! Λήξτε το!».

Η 24χρονη καλλονή από την Ουκρανία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως μοντέλο μέσω της συμμετοχής της στο περσινό «Greece’s Next Top Model», όπου μοιράστηκε μάλιστα το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Φαίνεται, όμως, πως σε τούτο το reality η ίδια έχει βάλει στόχο να βρεθεί στην κορυφή χωρίς… παρέα. Γι’ αυτό και ρίχνεται κάθε φορά στον στίβο μάχης σαν αγριόγατα, κάνοντας ακόμη και τους άντρες της αντίπαλης ομάδας να ανησυχούν. Όσο αγριόγατα δείχνει πάντως στα αγωνίσματα του «Survivor» τόσο γατούλα είναι -όπως λένε δικοί της άνθρωποι- στην προσωπική της ζωή.

Ήταν περίπου πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην όμορφη Κάτια με αφορμή τη σχέση που διατηρούσε τότε με τον επιχειρηματία από τη Χαλκίδα Γιάννη Χαλβατζή. Μια σχέση που είχε ξεκινήσει μερικά χρόνια νωρίτερα, ενώ έλαβε τέλος αμέσως μετά το φινάλε του «GNTM 2».

Η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Γιάννη Χαλβατζή.

Λίγο πριν από τον χωρισμό τους, ο Γιάννης πόζαρε μαζί της για τις ανάγκες μιας φωτογραφικής δοκιμασίας του reality μοντέλων, παίρνοντας μάλιστα την πρωτοβουλία να της κάνει πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες. Η Κάτια όμως του απάντησε αρνητικά, διαλύοντας το… παραμύθι του! «Για μένα θα είναι πάντα η μικρή μου. Το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει, και μόνο λίγα δεν τα λες!» θα δηλώσει αργότερα ο Γιάννης Χαλβατζής για την πρώην σύντροφό του.

Οι παπαράτσι

Το επόμενο κεφάλαιο στο… βιβλίο της προσωπικής ζωής της Κάτιας Ταραμπάνκο άρχισε να γράφεται πριν ακόμη προβληθεί στην τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του Star, ο τελικός του «GNTM» και ενώ η είδηση του χωρισμού της από τον Χαλβατζή ήταν σχετικά φρέσκια. Εκείνη την περίοδο μπήκε δυναμικά στη ζωή του μοντέλου ο συγγραφέας Γιώργος Λάγιος, με τον οποίο μοιράστηκαν μια παθιασμένη σχέση για περίπου τρεις μήνες.

Το ζευγάρι δεν κρύφτηκε από τους παπαράτσι, που πλέον ακολουθούσαν την Κάτια στις εξόδους της, καταγράφοντας στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στο Σύνταγμα αλλά και τα φλογερά φιλιά τους στα νυχτερινά μαγαζιά όπου διασκέδαζαν τακτικά. Οι δυο τους παραχώρησαν ακόμη και κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», μιλώντας για το ειδύλλιό τους, με τον Γιώργο να κάνει λόγο τότε για «σχέση με ημερομηνία λήξης», αφού η Κάτια σχεδίαζε τότε να φύγει στη Βρετανία κυνηγώντας μια διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ. Πράγματι, το ζευγάρι χώρισε όταν εκείνη έφυγε για το Λονδίνο, αλλά την πρόλαβε η έλευση του κορωνοϊού στην Ευρώπη, κι έτσι ξαναγύρισε στην Ελλάδα, όχι όμως και στην αγκαλιά του συγγραφέα Λάγιου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This