Μαζί και στη ζωή (;) Φουντώνουν οι φήμες για νέα σχέση της Ξυλά με τον Μίχα (video)

Φαίνεται πως Ξυλά και Μίχας έχουν έρθει κοντά στα γυρίσματα της νέας σειράς του Star

Must Read

Tι τρέχει με τη Φαίη Ξυλά και τον νεαρό συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μίχα στη νέα σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά», όπου μάλιστα σύμφωνα με το σενάριο μια 39χρονη μητέρα γοητεύεται και ερωτεύεται έναν 24χρονο;

Σύμφωνα με τη «Real News», η Φαίη Ξυλά μετά τον χωρισμό της από τον συνάδελφό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Βασίλη Μίχα (κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας σειράς που θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος Ιανουαρίου), ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους!

Όμως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά (του έρωτα) για την καταξιωμένη ηθοποιό και τον συμπρωταγωνιστή της, τον οποίον οι τηλεθεατές γνώρισαν για πρώτη φορά στο σίριαλ «Επιστροφή»!

Πριν από δύο χρόνια

Να θυμίσουμε ότι η Ξυλά και ο Γιαννακόπουλος ύστερα από 15 χρόνια σχέσης και εννέα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από δύο χρόνια, ενώ ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη λέγοντας ότι θα είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, αφού έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον πεντάχρονο Πάρη!

Μάλιστα ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι δεν θα τον πειράξει αν κάποια στιγμή η Φαίη Ξυλά θελήσει να προχωρήσει στη ζωή της με έναν νέο γάμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This