Άκης Πετρετζίκης: Η περιπέτεια του στο Τελ Αβίβ και η επιθυμία του για οικογένεια (video)

«Χωρίς το MasterChef θα είχε πετύχει στη μαγειρική μου καριέρα».

Must Read

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο μάγειρας που έχει μπει, αν όχι σε όλες, σχεδόν σε όλες τις κουζίνες των ελληνικών νοικοκυριών. Τις συνταγές του χρησιμοποιούν ακόμη και οι πιο πεπειραμένες μαγείρισσες. Η παρουσία του στον χώρο της τηλεόρασης έχει καταφέρει να κάνει τις νέες νοικοκυρές να αγαπήσουν την μαγειρική.

Ο ίδιος ωστόσο, όταν μπήκε στο παιχνίδι στο reality μαγειρικής, Master Chef, δεν είχε σκοπό να γίνει διάσημος καθώς δεν θεωρούσε ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το μοτίβο. Ήθελε μόνο να κερδίσει το παιχνίδι, το οποίο και κατάφερε.

Ο γνωστός μάγειρας, μίλησε για το ξεκίνημα του αλλά και για τις διατροφικές του συνήθειες στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, όπου παραδέχτηκε ότι «ο μάγειρας τρώει χειρότερα από όλους», καθώς παραγγέλνει συχνά απέξω φαγητό.

«Παραγγέλνω και ο ντελιβεράς με κοιτάζει περίεργα» λόγω της ιδιότητάς του, εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως «περιορίζω πολύ τους υδατάνθρακες και δεν τρώω τίποτα μετά τις οκτώ το βράδυ» προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα.

Αναφορικά με το MasterChef, από το οποίο έγινε και ευρύτερα γνωστός, είπε πως «δεν είναι φανταστικό το πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου ένα ριάλιτι;» και πρόσθεσε λέγοντας ότι «δεν το είχα να το κάνω. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που μπορούσα να μιλήσω σε μια κάμερα. Το να πας σε ένα reality θέλει κότσια. Έχουμε δει ανθρώπους παγκοσμίως να καταστρέφονται από reality. Και χωρίς το MasterChef θα είχε πετύχει στη μαγειρική μου καριέρα».

«Ήθελα να κερδίσω 100%. Υπάρχει άνθρωπος που πάει εκεί για να βγει δεύτερος; Θα πας να γυρίσεις τη ρουλέτα που μπορεί να βγει εναντίον σου απλά για να βγεις στην τηλεόραση; Ο σκοπός μου δεν ήταν να γίνω διάσημος, πήγα να κερδίσω τον διαγωνισμό», είπε.

Εκτός όμως από την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι Ελληνίδες νοικοκυρές, με την προσιτή παρουσία του στην τηλεόραση, έχει καταφέρει να αποκτήσει και μικρούς θαυμαστές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο 6χρονος φανατικός θαυμαστής του, ο οποίος έχει μετατρέψει το δωμάτιο του σε μίνι Kitchen Lab και μαγειρεύει με την μητέρα του μόνο τις συνταγές του Άκη. Η επικοινωνία που είχε μαζί με τον θαυμαστή του στην εκπομπή του, αποτέλεσε μία ιδιαίτερη στιγμή για τον αγαπημένο μάγειρα και φυσικά έχουν συναντηθεί και από κοντά.

Οι φίλοι του μάλιστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές του γνωστού σεφ, όπως ότι ο ίδιος έχει ξεκινήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας καθώς επίσης ότι βάζει τους επισκέπτες του να πλύνουν το πιάτο τους όπως κάνει και ο ίδιος όταν τον καλούν κάπου.

Ο Άκης υποστηρίζει ότι «οι γυναίκες είναι απαραίτητες στη δουλειά», εξηγώντας ότι σε επιτελικές θέσεις στην εταιρεία του υπάρχουν γυναίκες διότι είναι πολύ καλές στην οργάνωση.

Ο αγαπημένος σεφ αποκάλυψε μία άγνωστη περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου κρατήθηκε επειδή θεωρήθηκε ύποπτος.

Επίσης αναφέρθηκε στα ωραιότερα Χριστούγεννα που έχει περάσει δηλώνοντας πως κοιμάται από πολύ νωρίς διότι ξυπνάει πλέον στις 4 το πρωί, προλαβαίνει να δει την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σε επανάληψη αλλά και ενημερωτικές εκπομπές, να γυμναστεί, να φάει πρωινό και να φύγει για τη δουλειά του.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο ίδιος δεν ήθελε να απαντήσει σε κάποια σχετική ερώτηση, δείχνοντας εμφανώς την αμηχανία του.

Εν τέλη ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στην ερώτηση αν θέλει να κάνει οικογένεια, δηλώνοντας ότι το θεωρεί ό,τι πιο σημαντικό, ενώ για το πως φαντάζεται την ιδανική οικογένεια εκείνος απάντησε πως «όταν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να μιλάς για αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This