Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά πρόσωπα για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν, δεν θα αποφύγετε τα λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η περίεργη διάθεση που έχετε και τα συναισθήματά σας θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να αγνοήσετε, παρά να τους δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και σταθερότητα στη σχέση σας. Το να πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αποκρούει τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεσή σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανασφάλεια που έχετε όσον αφορά ζητήματα καρδιάς δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα έχετε επιπτώσεις στον αισθηματικό τομέα. Προσέξτε, γιατί η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να γίνετε ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μη δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει τραύματα του παρελθόντος κι αν χρειαστεί, αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Σταθεροποιήστε κάποιες φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε για να τις αξιοποιήσετε στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Η υπερευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζετε τα πράγματα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας, αλλά και σε αυτά που πιστεύετε. Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα για να νιώσετε ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όλα όπως θέλει. Αν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δεν σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά. Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε επιπόλαια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Αν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας για να μην οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού αποζητάτε μια αλλαγή, φροντίστε να την κάνετε πράξη. Αν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα τα καταφέρετε. Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε, ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε κι εσείς την ανάλογη. Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οποια κι αν είναι τα προβλήματά σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα με τα πρόσωπα που θα επιλέξετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This