Ξεσπά η Πόπη Μαλλιωτάκη! «Καλά έκαναν και πήγαν Ντουμπάι»

«Ασπίδα» από τη Μαλλιωτάκη στους celebrities που ταξίδεψαν για Πρωτοχρονιά στα εμιράτα

Must Read

Μπορεί ο σάλος που ξέσπασε με τους εγχώριους celebrities που άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι με σαμπάνιες και ξέφρενο χορό να μην έχει κοπάσει ακόμη, υπάρχουν, όμως, φωνές στη χώρα μας που τους υπερασπίζονται, βλέποντας τα πράγματα από διαφορετική ματιά! Μία από αυτές είναι η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η ίδια μίλησε στην «Espresso» και τάσσεται υπέρ των celebrities που ταξίδεψαν στην αραβική χερσόνησο. «Πολύ καλά έκαναν και πήγαν. Εφόσον είχαν κάνει τα τεστ, βγήκαν αρνητικοί στον ιό και είχαν πάρει όλα τα μέτρα προστασίας, δεν βρίσκω τον λόγο στο να μην πάνε. Απ’ όσο γνωρίζω, υπήρχαν άνθρωποι που ταξίδεψαν για επαγγελματικούς λόγους στο Ντουμπάι. Ποιος, λοιπόν, είναι σε θέση να κρίνει την επιλογή κάποιου να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους; Θα πληρώσει εκείνος που κρίνει τις υποχρεώσεις του ανθρώπου που ταξίδεψε; Θα πρέπει λίγο όλοι μας να είμαστε πιο προσεκτικοί, να μη φέρουμε άποψη σε θέματα που δεν γνωρίζουμε και να μην κρίνουμε τόσο εύκολα από μια εικόνα. Τέλος, μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό σε μέρη που δεν έχουν lockdown, ειδικά όταν οι λόγοι είναι επαγγελματικοί. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τις επιλογές κάποιου. Οι άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, δεν θα πω εγώ το τι είναι ηθικό και τι είναι ανήθικο. Ολοι μας έχουμε τη δική μας κρίση και μπορούμε να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα» αναφέρει χαρακτηριστικά!

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μάς εξηγεί και το πώς βιώνει την κατάσταση με την καραντίνα στη χώρα μας: «Σίγουρα οι συνθήκες που επικρατούν εδώ και σχεδόν έναν χρόνο στην Ελλάδα είναι δύσκολες για όλους μας. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου, καταπιάνομαι με δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύω και γυμνάζομαι συστηματικά. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας», ενώ μιλώντας για το εάν έχει επηρεαστεί οικονομικά από το κλείσιμο των μαγαζιών μάς λέει: «Ολους μας μάς έχει επηρεάσει η κατάσταση που επικρατεί. Όμως εγώ είμαι από τους ανθρώπους που έχω φροντίσει να έχω την “πολυτέλεια” να μπορώ να βιοπορίζομαι και εκτός του τραγουδιού, οπότε θα ήταν αστείο να πω για τον εαυτό μου ότι έχω καταστραφεί οικονομικά. Σίγουρα, όπως και όλο τον κόσμο, με έχει επηρεάσει η κατάσταση αυτή και σε ό,τι αφορά την οικονομική μου κατάσταση, όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταστραφεί, έχουν μείνει άνεργοι και επιχειρήσεις που κοντεύουν να κηρύξουν πτώχευση».

Νέο τραγούδι

Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι από τη Heaven, με τίτλο «Το κλειδί του φεγγαριού».

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα μου δουλειά. Είναι μια μπαλάντα που μιλάει για τον έρωτα, σε μουσική του Ακη Δείξιμου και στίχους του Πάνου Φαλάρα. Πρόσφατα οπτικοποιήθηκε και κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Είναι η τρίτη φορά που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους δημιουργούς και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά που δημιουργούμε τα τελευταία χρόνια μαζί. Είναι πολύ τιμητικό να σε εμπιστεύονται τόσο καταξιωμένοι άνθρωποι στον χώρο της μουσικής» λέει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This