Ειρήνη Παπαδοπούλου για Survivor: «Μπορεί να ξαναπήγαινα» – Σε ποιο μοντέλο προτάθηκε να αντικαταστήσει την Κάτια (video)

Must Read

Στις αρχές του 2017, συμμετείχε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor Greece και λόγω αυτού εγκαταστάθηκε για μερικούς μήνες στη Δομινικανή Δημοκρατία. Τελικά, αποχώρησε οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο, λαμβάνοντας την 16η θέση.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» δήλωσε πως αποφάσισε να φύγει από το reality επιβίωσης διότι ένιωθε ανεπιθύμητη και όχι λόγω των δύσκολων συνθηκών.

«Το 2017 το Survivor πήγε πολύ καλά και ταυτίζουν κάποιες προσωπικότητες από εκείνο το παιχνίδι με το τωρινό. Στην αρχή όλοι είχαμε έρθει κοντά. Είχα φύγει για πολλούς λόγους. Δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο περιβάλλον για εμένα. Ένιωσα ανεπιθύμητη. Δεν ήταν οι συνθήκες, άντεχα. Δεν ήταν καν το ψυχολογικό.

Το bullying έγινε, αλλά τότε δεν μίλησα για κάποιο λόγο και δεν θέλω να τον πω τώρα. Όσο μπορώ, εγώ προσωπικά, αν δεν μπορώ να κάνω καλό σε κάποιον προσπαθώ να μην του κάνω κακό. Με αδίκησα και δεν προστάτευσα τον εαυτό μου μην λέγοντας την αλήθεια. Ο κόσμος έχει ένστικτο για να καταλάβει»

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ξαναγυρνούσε στο Survivor αν της γινόταν η πρόταση απάντησε πως «επειδή αυτή η εμπειρία δεν έκλεισε όπως θα έπρεπε μπορεί να το σκεφτόμουν».

Σε δηλώσεις για το Survivor όμως προχώρησε και το μοντέλο, Μέγκι Ντρίο, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι της προτάθηκε από την παραγωγή του συγκεκριμένου reality, να αντικαταστήσει την Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή τα θέματα υγείας της που προέκυψαν και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία άνηκε στην «τριάδα της φωτιάς», κλήθηκε από την εκπομπή να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τους παίκτες στην ομάδα των Διάσημων.

Το νεαρό μοντέλο δεν μάσησε τα λόγια της και άρχισε να κατακεραυνώνει τον Τριαντάφυλλο λέγοντας πως «πρέπει να φύγει άμεσα, φτάνει πια με τα σκάνδαλά του για φέτος. Σκάνδαλο με την Ευρυδίκη, μπήκε στο Survivor, τραγουδιστής είσαι, κράτα και ένα προφίλ σε παρακαλώ» 

«Δεν τον έχω σε πολύ εκτίμηση σαν καλλιτέχνη τον Καλίδη», συνέχισε στον ίδιο δηκτικό ύφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This