Ένα πιστόλι στο τραπέζι της Δήμητρας Ματσούκα (video)

Το όπλο μέσα στην πιατέλα, τα κατεβασμένα στόρια και η μυστηριακή ατμόσφαιρα στο διαμέρισμά της

Must Read

Η Δήμητρα Ματσούκα απολαμβάνει να χαλαρώνει στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας, όταν δεν βρίσκεται σε κάποια παραλία για τις χειμερινές της βουτιές. Η αγαπημένη ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από το καταφύγιό της, με την ίδια να ποζάρει σε αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της.

Σε μίνιμαλ και σοφιστικέ τόνους, την παράσταση στο σαλόνι της κλέβουν ο μπεζ δερμάτινος καναπές της και η λευκή βιβλιοθήκη της γεμάτη από βιβλία, διακοσμητικά και κορνίζες.

Τα στόρια στο παράθυρό της τα οποία συνήθως επιλέγει να έχει μισάνοιχτα, προσίδουν ένα μυστηριακό ύφος στην ατμοσφαιρα, αλλά και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Το όπλο μέσα στην πιατέλα

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν ότι η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram ένα Story στο οποίο διακρινεται ένα όπλο πάνω στο τραπέζι του σαλονιού της, τοποθετημένο μέσα σε μια πιατέλα…

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή αν αποτελεί κάποιο από τα αξεσουάρ που έχει χρησιμοποιήσει σε κάποιον ρόλο της στο παρελθόν, το σίγουρο είναι ότι η Δήμητρα Ματσούκα έχει καταφέρει να απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την προσωπική της ζωή, το τελευταίο διάστημα. Ίσως ο αγαπημένος της σκηνοθέτης να είναι ο Άλφρεντ Χίτσκοκ… Ίσως ακόμα κι αν είχε προλάβει να την γνωρίσει, ο ίδιος να την επιλέγε για πρωταγωνίστρια του «Marnie»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This