Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου απολογήθηκαν δημόσια για την δήλωση των αδερφών Βαρουξή (video)

Ζήτησαν δημόσια συγνώμη για τον σάλο που δημιούργησε η δήλωση των διδύμων, περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα.

Σάλος δημιουργήθηκε, κυρίως στα social media, μετά την δήλωση που έκαναν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», οι δύο πρώην παίκτες του Βig Brother, Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής, σχετικά με την ερωτική συνεύρεση που είχαν στο παρελθόν με την ίδια κοπέλα, χωρίς ωστόσο να της αποκαλύψουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα.

Τα αδέρφια Βαρουξή, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, τοποθετήθηκαν επί του θέματος μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram, βάζοντας στην θέση τους όσους τους αποκάλεσαν «βιαστές».

Απ’ ότι φαίνεται αυτή τους η κίνηση δεν κατεύνασε τα πνεύματα και μετά τις αντιδράσεις του κόσμου οι παρουσιαστές της εκπομπής, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου ένιωσαν την υποχρέωση να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό, για την λάθος συμπεριφορά τους όταν τα δίδυμα αποκάλυψαν το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα πια είναι αλλιώς» είπε στην έναρξη ο Κρατερός Κατσούλης, με την Κατερίνα Καραβάτου να παίρνει τον λόγο λέγοντας πως «σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, σκέψη, προσοχή, επαναπροσδιορισμό, δύναμη και βασικά ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει. Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν. Αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη.»

«Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος, που εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη. Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά» κατέληξε ο Κρατερός Κατσούλης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ