Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την φράση που την ενόχλησε από τις «Σφήκες»: «Υπερέβησαν τα εσκαμμένα» (video)

Τι είπε για τις «Σφήκες» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Must Read

Η Ζήνα Κουτσελίνη μετά την απρόσμενη αποχώρησή της από το στούντιο της εκπομπής «The 2Night Show» λόγω της παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί με τις «Σφήκες», αποφάσισε να ξαναπάει στην εκπομπή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η γνωστή δημοσιογράφος κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη κάνοντας αναφορά και στο ατυχές περιστατικό που την έκανε να αποχωρήσει κακήν κακώς από την late night εκπομπή!

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ως δημοσιογράφος αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία της. Μίλησε για τον κόσμο της τηλεόρασης λέγοντας πως «το τελευταίο διάστημα κάποιοι κάνουν εκπτώσεις στην τηλεόραση, για το χρήμα έχουν κάνει πολλά, έχουν εξευτελίσει την αξιοπρέπειά τους».

Αναφορικά με τη φήμη της σκληρής της συμπεριφοράς η ίδια υποστηρίζει ότι «αυτό που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση αυτό είμαι εγώ. Στο control έπρεπε να είμαι ηγέτης. Δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο που έχει δουλέψει άσχημα. Αν έχω μιλήσει σε κάποιον σκληρά είναι γιατί τεμπέλιασε».

Στη συνέχεια σχολίασε τα καινούρια πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί την τηλεόραση, όπως είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Δανάη Μπάρκα.

Μιλώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει κατά καιρούς. Το πρώτο είναι ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τις παρουσιάσεις των τηλεθεάσεων στο κοινό. Επίσης δεν θεώρησε σωστό το γεγονός ότι είχε βάλει τη Μαριέττα Χρουσαλά να μοιράζει συσκευές μπάρμπεκιου για να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα της εκπομπής της.

Όσον αφορά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη η ίδια δήλωσε ότι «η Ελένη είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην τηλεόραση. Έχει φύγει την καλύτερη χρονιά και θα επιστρέψει την καλύτερη χρονιά. Εμείς θα έχουμε μαλλιοτραβηχτεί μέχρι τότε κι εκείνη θα είναι μία χαρά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τις «Σφήκες» αποκαλύπτοντας την φράση που την ενόχλησε.

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση έχω να πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ναι” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου», είπε φανερά ενοχλημένη από αυτά που συνέβησαν μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This