Έλενα Χριστοπούλου: «Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή» (video)

«Νιώθω ότι θα μπορούσα να το έχω σταματήσει με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου»

Must Read

Η Έλενα Χριστοπούλου διετέλεσε επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα.

Ευρέως γνωστή έγινε μέσα από το GNTM όπου είχε τον ρόλο του μέντορα για τα μοντέλα. Αργότερα την απολαύσαμε ως κριτή στο «Μy Style Rocks» και πρόσφατα υπήρχαν φήμες ότι θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ «Super Make Over», κάτι το οποίο τελικά δεν ισχύει.

Η γνωστή booker βρέθηκε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα παρουσιάσει εκείνη το «Super Make Over».

«Τα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν ότι πρέπει να πάρουν ότι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο για το Super Make Over. Business is business».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια που έχουν ακουστεί περί παρέμβασής της στις εκπομπές της Δανάης Μπάρκα και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζοντας πως οι φήμες αυτές είναι αναληθής.

Αναφορικά με την αποχώρησή της από το GNTM η ίδια δήλωσε πως το «διαζύγιο» ήταν βελούδινο. Στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στο reality μόδας υπό προϋποθέσεις η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου ήταν αρνητική, καθώς θεωρεί πως ήδη υπάρχει μία πετυχημένη ομάδα.

Τέλος η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα  με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση λέγοντας πως «νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν και έχω διαβάσει και έχουν γίνει. Νιώθω ότι θα μπορούσα να το έχω σταματήσει με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου, θα μπορούσα να έχω προσποιηθεί, να πω ψέματα, να έχω προβεί σε άλλες διαδικασίες και ενέργειες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This