Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μου με τον Γιώργο Κιμούλη αναγκάστηκα να πάρω χάπια»

«Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη από αυτόν τον άνθρωπο»

Οι καταγγελίες για ψυχική και λεκτική βία ενάντια στον Γιώργο Κιμούλη ολοένα και πληθαίνουν. Ακόμη μία ηθοποιός βρήκε το θάρρος να αναφερθεί στην τραυματική εμπειρία που έζησε όταν συνεργάστηκε με τον εν λόγω ηθοποιό.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη η οποία συνεργάστηκε με τον γνωστό ηθοποιό στην παράσταση «Μαυροπούλι» που παρουσιάστηκε από τις «Θεατρικές σκηνές».

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από μία μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Γιώργος Κιμούλης.

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζέτα!

Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντί μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα.

(Τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει από την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ