Πέμπτη 5/8/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Προτού αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι σωστές. Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε τον να χαλαρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα, για να μην έχετε περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η μέρα, παρά τις αντιξοότητες και τις καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.

ΛΕΩΝ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις, το μέγεθος των οποίων δεν είχατε υπολογίσει, θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Οι καταστάσεις και το κατεστημένο σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ελπιδοφόρες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούργιες θέσεις όσον αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Προβληματισμούς θα έχετε λόγω των συναισθηματικών εξάρσεων και της στάσης σας απέναντι σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή τη θλίψη που θα νιώσετε. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και με πρακτικά θέματα που αφορούν τα περιουσιακά .

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα, που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εγκαινιάστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές σε καθημερινές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων δεν πρέπει να σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ