Η αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη για θαυμάστρια που τον μπέρδεψε με τον Κουρκούλη!

«Thank you Next» έριξε ο γνωστός τραγουδιστής

Must Read

Μια επική στιγμή από το παρελθόν του μοιράστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης με τα μέλη της δημοφιλούς σελίδας του Facebook «Thank you Next».

Το περιστατικό συνέβη πριν από 21 χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν είχε πάει σε μια εταιρία παραγωγής. Λίγο πριν από το επαγγελματικό ραντεβού του μια κοπέλα τού ζήτησε το τηλέφωνό του για να μιλήσουν για συνεργασία. Εκείνος της το έδωσε και άρχισαν τα sms. «Και θέλω να βρεθούμε μόνοι μας, και ξέρω ότι έχεις σχέση, αλλά δεν με νοιάζει, και σε θέλω πολύ, και σε έχω δει στην τηλεόραση, και τέτοια. Παίζω κι εγώ μαζί της, να δω πού το πάει» περιγράφει ο τραγουδιστής και συνεχίζει πιο απολαυστικά: «Εκείνη συνεχίζει πιο χύμα. Τη ρωτάω κι εγώ ευθέως: “Τι είναι αυτό που θέλεις τελικά;” Και μου απαντάει: “Πάντα ήθελα να πάω με τον Κουρκούλη”. Παγώνω. “Τον ποιον;” ξαναρωτάω. Και συνεχίζει: “Ελα, ρε Νίκο, κόφ’ το. Σε θέλω!” ΤΥΝ κι ακόμα περιμένει απάντηση… τόσα δειλινά!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This