Κυριακή 1/8/2021

Κατερίνα Λέχου για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, με έβριζε» (video)

«Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil»

Πολλοί ηθοποιοί έχουν βγει το τελευταίο διάστημα και έχουν καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι συνάδελφοί της αποκαλύπτοντας τις αντίστοιχες δικές τους εμπειρίες από το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Την δική της δυσάρεστη επαγγελματική εμπειρία με τον Γιώργο Kιμούλη είχε ανάγκη να μοιραστεί η Κατερίνα Λέχου, η οποία μάλιστα είχε συνάψει και σχέση μαζί με τον εν λόγω σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Η ίδια μίλησε στην Φαίη Σκορδά και εκμυστηρεύτηκε ότι αναγκάστηκε να πίνει αλκοόλ και να παίρνει Lexotanil για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ψυχολογική και λεκτική βία που της ασκούσε, ενώ βρίσκονταν πάνω στη σκηνή.

«Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα… Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία

Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ