Σοφία Μουτίδου για Έλενα Καστάνη: «Mας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, με καταριόταν» (video)

Μου έλεγε «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»!

Must Read

Ντόμινο εξελίξεων προκαλούν οι αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα ότι κακοποιήθηκε λεκτικά και ψυχολογικά από τον Γιώργο Κιμούλη με διάφορους συναδέλφους της να περιγράφουν τη δική τους δραματική εμπειρία από ανθρώπους του χώρου.

Ακόμη μία αποκάλυψη βγήκε στο φως από την Σοφία Μουτίδου, η οποία μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube, κατήγγειλε την συνάδελφό της Ελένη Καστάνη για λεκτική βία, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε την καταριόταν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία.

Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα”; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This