Τετάρτη 28/7/2021

Η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες ηθοποιών: «Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία» (video)

«Κάποια λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές.»

Υπέρ της συνένωσης και της συγχώρεσης είναι η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε γνωστούς ηθοποιούς.

H Βάνα Μπάρμπα χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις μίλησε για  όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και θεωρεί λάθος το γεγονός ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν τον ρόλο του δικαστηρίου και πώς το θύμα και ο θύτης θα έπρεπε να το λύσουν μεταξύ τους.

«Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά. Εγώ είμαι υπέρ της συνένωσης. Να κάτσουν να τα βρουν όλοι. Να πάψει να λοιδορεί ένας εναντίον του άλλου. Είναι δύσκολες οι εποχές. Οι άνθρωποι φεύγουν χωρίς να το καταλάβουμε. Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία. Να πέσουν συγγνώμες, αν κάποιος έχει φταίξει», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε λέγοντας ότι «κάποια λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές. Όταν κάποιος βρίζει και φωνάζει δεν γίνεται από τη μια πλευρά. Στο θέμα της παρενόχλησης, αν είναι τόσο σοβαρό και βαθύ, να τα βρούνε. Να βρουν έναν τρόπο κάτι να γίνει. Είναι μια λαίλαπα. Ο ένας συκοφαντεί τον άλλον. Έλεος πια».

Αναφορικά με την καταγγελία της Τζένης Μπότση για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο, με την οποία μάλιστα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν είπε πως «όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και μοναδικά. Δεν θέλω να κάνω τηλε-δικαστήριο. Η Τζένη Μπότση δεν μου έχει πει κάτι, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν ξέρουμε και τις δυο πλευρές. Να συναντηθούν οι δυο πλευρές και να το λύσουν. Να δώσουν μια αγκαλιά, να πουν μια συγγνώμη και να προχωρήσουν».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ