Μελίνα Ασλανίδου: «Σαν ερμηνεύτρια δεν μου λείπει να τραγουδάω» (video)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε λόγο ότι η γνωστή τραγουδίστρια είναι και πάλι ερωτευμένη!

Must Read

Τη γνωρίσαμε με το συγκρότημα οι απέναντι. το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό με τη διασκευή που έκαναν στο γνωστό τραγούδι «Τι σου κανα και πίνεις». Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα.

Μία πολύ πετυχημένη συνεργασία ήταν με τον Μιχάλη Κουινέλη, γνωστός και ως Stavento, με τον οποίο κυκλοφόρησαν το 2016 το τραγούδι «Νερό και χώμα». Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη, το «Νερό και Χώμα» βραβεύτηκε ως το Καλύτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

Οι δύο καλλιτέχνες βρήκαν το δικό τους «Σημείο συνάντησης» και συζήτησαν για την καραντίνα, την έμπνευση αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μέχρι σήμερα.

Η Μελίνα Ασλανίδου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι πάρα πολύ καλά και ότι η πανδημία την έχει βρει στην Κρήτη

«Περνάω καλά. Από το ένα ως το δέκα περνάω 12. Το πρωί σηκώνομαι 9 η ώρα συνήθως. Είμαι τόσο χαρούμενη» είπε.

Παράλληλα η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στο παλιό της συνεργάτη παραδέχτηκε ότι το τραγούδι δεν της λείπει αντιθέτως αυτή η περίοδος είναι σαν ευλογία για εκείνη.

«Ο κορωνοϊός ήρθε σε μία φάση που είχα κουραστεί να τραγουδάω στα μαγαζιά. Ήμουνα σε μία φάση που ήθελα να μαζευτώ. Ήρθε τη σωστή στιγμή. Ενώ ήθελα να μην τραγουδάω μέχρι το πρωί δεν γινόταν. Ήταν σαν ένα δώρο. Κάθε δυσκολία στη ζωή μας κρύβει μια ευλογία. Προσπαθώ να το δω σαν παρατηρητής και να πω ότι σαν ερμηνεύτρια δεν μου λείπει να τραγουδάω. Νομίζω ότι έχω βάλει πολλή ένταση και ενέργεια και έχω βάλει όλη μου την ψυχή και έχω δώσει όλο μου το είναι στον κόσμο, σκέφτομαι τον εαυτό μου που δεν κρατούσα τίποτα για μένα γιατί ήθελα μέσα από τη θεραπεία τη δική μου να θεραπεύεται κι ο κόσμος»

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε και από την εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει ότι «για να έχει μείνει η Ασλανίδου στα Χανιά, δεν της αρέσει μόνο ο κρητικός ήλιος. Χώρισε και είναι ξανά με Κρητικό. Βρήκε άλλον Κρητικό… Να ‘ναι καλά και να ‘ναι ευτυχισμένη».

Τι ισχύει άραγε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This