Η απάντηση της Ελένης Καστάνη στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου (video)

΄Όσα αποκαλύπτει ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την συνεργασία του με τις δύο ηθοποιούς!

Must Read

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι ηθοποιοί έχουν προβεί σε καταγγελίες κατά των συναδέλφων αποκαλύπτοντας ότι έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας.

Η Σοφία Μουτίδου μέσα από ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube είχε αναφερθεί στη συνεργασία της με την Έλενα Καστάνη, η οποία, όπως ισχυρίζεται, χρησιμοποιούσε ύβρις προς το πρόσωπό της.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει συνεργαστεί με τις δύο ηθοποιούς στην παράσταση στην οποία αναφερόταν η Σοφία Μουτίδου και μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στο συμβάν, το οποίο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, δεν το έχει αντιληφθεί και παρακάλεσε τους συναδέλφους του να μη χρησιμοποιούν τα τηλεοπτικά μέσα ως αρένα και να προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους και με τη «συγνώμη».

«Δεν αντιλήφθηκα το συμβάν. Ήξερα ότι υπάρχει μια ένταση στην παράσταση αλλά ήθελα να κάνω μια έκκληση. Να παραμείνουμε καλλιτέχνες, να σεβαστούμε τον υγιή καλλιτεχνικό ανταγωνισμό. Να μην κάνουμε το θέατρο αρένα. Να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό και να δώσουμε το παράδειγμα εμείς. Να βουτήξουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Αν κάποιος ενόχλησε κάποιον άλλο γενναία να ζητήσει συγγνώμη και να γίνει αποδεκτή η συγγνώμη, γιατί αλλιώς δίνουμε το κακό παράδειγμα σε μια κοινωνία της αλληλοσφαγής. Έχω λοιπόν να πω στους συναδέλφους αυτούς που αναγνωρίζω πολλές φορές την ευαισθησία τους πριν προβούν σε κινήσεις που πλήττουν το επάγγελμα ανεπανόρθωτα, να ζητούν τη μεσολάβηση του ΣΕΗ, το σωματείο μας δηλαδή.

Καλό λοιπόν θα είναι θέματα δικά μας να μην τα λύσουμε μπροστά στις κάμερες. Ας τα λύσει το σωματείο μας. Επαναλαμβάνω ό,τι έχει σχέση με σεξουαλική παρενόχληση που είναι στην ποινικό κώδικα, δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για προσωπικές τριβές» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Τη δική της απάντηση ωστόσο έδωσε και η Ελένη Καστάνη η οποία μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Πλεμμένου είπε πως όσα ισχυρίζεται η Σοφία Μουτίδου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως δεν θέλει να δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο. Η ίδια επίσης διευκρίνισε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This